Mökiltä palattuamme suunnattiin Ramon kanssa melkein samoin tein hakutreeneihin Halkolammelle. Oma auto odottaa korjaukseen pääsyä, eli ollaan nyt ainakin varmaan tämä viikko laina-auton varassa. Rasittavaa, mutta ei mahda mitään.

Ramolle tällä kertaa kaksi maalimiestä (Katja ja Tiina). Käytiin hakemassa hajua lähempänä, ja kun olin varma, että R oli hajulla, vein sen kauemmas ja lähetin. Molemilla R lähti täysin varmana ja reippaasti ukolle. Ekalla se meni vähän mutkan kautta, mutta ei haahunnut vaan näytti enemmänkin hajun tarkistamiselta. Oikein hyvin meni siis taas. Ens kerralla voidaan kattoa pidemmältä lähettämistä, ja jos hyvä tuuli, katsoa, josko se reagoisi suoraan keskilinjalta ja lähettää siitä suoraan. Tiina oli tokana maalimiehenä, R ei taas ensin meinannut malttaa leikkiä mutta innostui kuitenkin hetken päästä.

Ai niin, edellisellä kerralla R oli vähän yhdellä ukolla meinannut tunkea syliin. Nyt oli taas nätisti, mutta täytyy pitää mielessä tuo ukon sylistä pois palkkaaminen.