Eilen ei ehditty muuta kuin lenkkeillä. Käytiin Malminkartanossa ja Rampe oli vähän turhan tohkeissaan sorsista ym. Nurtsit olivat täynnä hanhenkakkapommeja, jotka yhtä aikaa ällöttivät ja kiinnostivat Ärrää…

 

Tänään Simo ja Lili kävivät jäljellä Siikajärvellä. Perusjälki Lilpelle. Muutama sata metriä pitkä, neljä keppiä. Jana oli ollut vähän sähläystä mutta ihan OK. Kaikki kepit nousivat, ekan kepin jälkeen jäljestys oli kuulemma rauhoittunut ja ollut varsin mallikelpoista. Hyvä että saivat onnistuneen sunnuntain kämmäilyn jälkeen. Viikonloppuna olisi tarkoitus tehdä jälkeä molempina päivinä.

 

Rampen kanssa lenkkeiltiin ja tehtiin ohessa tottista. Pikkukoira oli jotenkin ihan tohkeissaan, kun sai olla meikäläisen kanssa kahden liikenteessä. Painiityn takana nurtseilla tottistamassa, oikein hyvä paikka, sopivasti häiriötä.

 

Aloitettiin paikkamakuulla, en jaksanut kovin pitkään seisoskella, hyvin ja rauhallisesti makasi. Vaikka suht vieressä joku herra treenasi frisbeen tarkkuusheittoa. Tai jotain… Sitten parit perusasennot ja koko seuruukaavio. Olin tyytyväinen! Hyvällä ilmeellä Ärrä teki koko kaavion, parissa kohtaa vilkaisi lähistöllä riekkuneita lapsia tai ohittavaa koiraa mutta kärppänä oli nopeasti kontakti takaisin. En näistä huomauttanut, koska halusin nähdä, miten homma pelaa kokeenomaisesti. Kontaktiharjoituksia tehtiin sitten erikseen eli lähelle hiekkakävelytietä ja siinä kehut ja palkat eripituisista kontakteista. Hyvä Ärrä!

 

Liikkestä jäävät. Istuminen oli oikein hyvä, maahameno nopea mutta kun vilkaisin ehkä 20 askeleen päässä, kyynärät olivat vähän ilmassa. Erikseen treenattiin sitten maahan asti pläjähtämistä. Nopeita nuo kyllä pääsääntöisesti ovat nykyään, se on hyvä. Pari luoksetuloa ja edestä perusasentoon siirtymistä.

Lopuksi kapulan nostoja ja otetta juuttikeskiökapulalla. On parantunut kyllä: R tajuaa, mitä haen eli ote on jonkin verran tiukentunut. Loppuun tasamaanouto, joka oli oikein innokas ja nopea. Ekalla tosin heitin aivan mäkeen, kapula jotenkin lipesi kädestä… Mun on pakko muistaa treenata noita perhanan heittoja!! Katotaan vaan, niin tässä käy niin, että unohdan kuivaharjoittelun ja kokeessa kämmään kaikki heitot.