Tänään töiden jälkeen Masalaan Ninan ja tollerien kanssa lenkille ja vähän treenaamaankin. Kierrettiin Kauklahden kautta, kun koitettiin löytää vapaana oleva kenttä, jossa pk-esteet. Turha toivo, niinpä suunnattiin Ninan kotimetsää eka lenkille.

Alku oli taas sähellystä, Lili meni aivan sekaisin tajutessaan, ketä tavataan. Pentuajoilta oppinut tuon tyylin, ou jee. No, ei sille jaksa oikein mitään alkaa tekemään, tyydyin ruikkimaan vettä niskaan, kun oikein pahaksi yltyi.

Itse lenkki meni kivasti, 2 aussieta ja 3 tolleria (Ninan omat + hoitolainen Kössi). Kamerakin oli kerrankin mukana, ja muutama onnistunut otoskin taisi joukkoon eksyä. Täytyypä koittaa huomenna tai su saada ne kamerasta tänne.

Lenkin jälkeen Masalan nurtsille treenaamaan. Ninalla Lene mukana ja mulla eka Lili. Laitettiin ne eka makuuseen, hyvin olivat molemmat. Nina ei makuuttanut Leneä yhtä kauaa, Lili sai jatkaa vielä kun Nina ja Lene treenasivat. Perusjuttuja ottivat, mm. pari luoksetuloa, Lili pysyi hienosti. Sitten Lilin kanssa pk-seuruukaavio. Muuten meni kivasti, mutta parissa kohdassa kontakti herpaantui. Halusin kuitenkin kokeilla suurin piirtein oikean pituisen. Sitten otettiin lyhyempiä sekaan, joista hyvä riekkupalkka.

Liikkeestä istu ja liikkeestä maa + luoksetulo menivät hyvin. Nouto samoin, mun täytyy vaan katsoa, että heitän suoraan. Jos heitän vinoon, Lili myös tulee vinoon, eli ei olla tarpeeksi treenattu eri kulmista suoraan eteen tulemista. Eteenmenossa juoksuosuus oikein hyvin, mutta ei mennyt maahan. No, tätä ei ole otettu pitkään aikaan, eiköhän sen saa kuntoon ennen koetta. Otettiin pari näitä, vikalla siten, että L tiesi, että oli palkka kentän päädyssä. Hyvä treeni, nyt tiedetään, mitä treenataan eri toten ennen koetta.

Ramona pääsi kanssa treenaamaan, parkkiksella tosin. Ekaksi hetki leikittiin, narulelu oli kiva. Sitten joitakin pitempiä perusasentoja, Nina ja Lene siis häiriönä koko ajan. Maahanmenoja ja istumisia, viimeksi mainittuja jopa vähän niin kuin liikkeestä. Taas muutama pidempi perusasento, hienosti piti kontaktia. Pepputreeniä ja perusasentoja. Loppuun nopsa luoksetulo.

Oikein kiva lenkkitreenisessio, tullaan toistekin :-)

***
Ja tollereista kun oli puhe, niin täytyypä mainita, että Marille, Lilin luottohoitotädille, tulee huomenna pieni punaturkki Geri :-)  Heti mennään tietty neitokaista treffaamaan, kunhan on kotiutunut. Eikä varmaan yhtään mitään pentufiilistelyä ilmassa, ehei...