Perjantaina töiden jälkeen juoksemassa, oli aivan kamalaa. Olin ihan poikki ja piti loppumatkasta KÄVELLÄ jonkun matkaa. Miten surkeaa. Illalla treenien jälkeen kuitenkin vilutti sen verran, että ilmeisesti joku flunssa yritti iskeä. Lauantain otin sitten ihan iisisti.

Juoksulenkin jälkeen tottista ja ilmaisut Malminkartanossa isommalla porukalla. Rampe Serin kanssa samaan aikaan kentällä. Kerrankin pysyin suunnitelmassa ja lähinnä pidettiin koiran kanssa hauskaa. Kun tultiin kentälle, tehtiin pentuluoksetulo siten, että Piia piti koiraa. Sähköjänis tuli kovaa :) Sitten vaan leikittiin ja rekkulaisella oli kivaa selvästi. Olin vienyt eteenmenopallon valmiiksi kentän laitaan ja lopuksi sitten em. Virittelystä tiesi hyvin, mitä tuleman piti ja oli taas lähdössä kovalla hingulla. Ei kuitenkaan löytänyt palloa kuin pienen etsinnän jälkeen, joten tehtiin vielä toinen perään.

Ennen kotiin lähtöä ilmaisut molemmille. Maria ja Minna ukkoina. Lilille kolme näytöllä ja vika suora palkka. Hyvin pelitti ja intoa oli taas riittämiin. Ramolle samoin kolmet ilmaisut ja vika suora palkka. Yksi taisi olla lyhyempi (parisenkymmentä), muut kaksi 35–50.

Tänään hakuilemassa Anfallintiellä (S ei päässyt). Juoksu-Rampe vikana radalle. Lunta oli radan oikealla puolella vielä puoleen sääreen, vasurissa vähemmän. Ilmakin liikkui kivasti, joten aika jees olosuhteen. Kunhan vielä vikoista lumista päästään, niin hyvä. Katin ja Marjon pojat mukana, joten keskilinjalla mukavasti häiriötä.

Kati haukutti kerran ennen radalle tuloa. Ukkoja neljä. Ensin Lena oikealla, reilu parisenkymmentä haukkua siellä. Sitten Linda vasurissa, oisko ollut reilu 30 haukkua? Sari taisi olla sitten toisena oikealla. Koitin, että tekisi laatikon tänne, mutta ilma liikkui ilmeisesti siten, että teki vähän vinon piston eteenpäin. Aika nätti kuitenkin. Vikalla (Linda toistamiseen) sitten meinasi nokan asennosta päätellen käydä tsekkaamassa etukulman uudelleen. Sinne lähtikin ja kutsuin pois. Hyvin oli korvat tallella. Vaihdoin lähetyspaikkaa ja uusi yritys. Suuntasi etukulmaa kohden, mutta ei käynyt siellä asti kuitenkaan, taisi saada Lindasta hajun. Siellä suora palkka ja palloleikit loppuun.

Olin oikein tyytyväinen päivän treeniin. Vauhti ja into pysyivät hyvinä loppuun asti ja koiralla oli selvästi kivaa. Ilmaisuissa ei ollut mitään ongelmia, tosin kolmosella pätki pari kertaa, ei kuitenkaan pitkästi. Rentoa meininkiä. Ensi viikolla on sitten Anni Rytkösen hakupäivä ja kahdet treenit pitäisi suunnitella. Hmm…

Ennen kotiin lähtöä vielä Lilille ilmaisut autojen lähellä aukiolla. Tiina ja Lena ukkoina, viitisen toistoa taidettiin tehdä. Koira kävi vähän turhankin kuumana mutta toimi hyvin. Otettiin kaikki näytön kanssa, ei ongelmia. Yllättäen treenaaminen/toistojen määrä on tuottanut tulosta.

Juoksun osalta tilanne on nyt se, että pinna alkaa mennä. Koko viikonlopun aivan jatkuvaa kosimista kotona: hirveän läähätys ja eteisen peili ja sohvapöydällä olevat kamat saa kyytiä, kun neitokaiset rakastavat toisiaan. Kuten Simo totesi, hermot alkaa mennä noihin läähättäviin pervoihin. Tänään kun oltiin menossa nukkumaan, oli pakko eristää koirat toisistaan, kun meininki ei ottanut loppuakseen… Rampella tiputtelu on kestänyt nyt kaksi viikkoa, mikä tuntuu aika pitkältä ajalta. Koko viikonlopun on kääntänyt häntää sivuun ja tarjonnut itseään Lilille antaumuksella. Ja Lilihän yrittää kaikkensa, jotta pennut saataisiin alullle. Harmi vaan, että jotain puuttuu.