Alkuviikko meni viluisena ja pelkäsin taudin iskevän. Hallin jätin maanantaina väliin, mikä kai sitten oli hyvä ratkaisu, kun ei pahemmin tauti käynyt päälle.

 

Tänään uskaltauduin parin viikon tauon jälkeen juoksemaan. Ihanaa, kun ehtii tehdä kunnon lenkin valoisalla. Koirat pissivät minkä kerkeävät, toiset koirat kiinnostaa normaalia enemmän ja korvat on vähän kadoksissa välillä. Molempien peräpeilejä olen tsekkaillut, mutta vielä ei mitään. Jos ei kohta, niin jo on kumma.

 

Juoksun jälkeen pikatankkaus kotona ja Tiinan kanssa Vermoon tottista. Otin ensin Lilille tuomarille ilmoittautumisen ja noudon. Oikein hyvin menivät molemmat. Ei koittanut varastaa kapulalle ja intoa oli sopivasti.

 

Rampelle kaksi settiä. Pidettiin lähinnä hauskaa molemmilla sessiolla. Ekalla leikittiin narupalloilla, leikki oikein hyvin ja kivaa oli. Onnistuin lopettamaan hyvää hetkeen. Saimi teki välissä ja sitten Ärrä taas leikkimään. Lainattiin Tiinan itse väsäämiä hienoja patukoita, jotka olivatkin Rampen mielestä aivan ihanat. Se sai jopa toisen rikki, mistä Tiinalle pahoittelut... Loppuun Saimin kapulan nouto pari kertaa. Hyvä vauhti eikä empimistä kapulan nostossa. Ennen kotiin lähtöä R sai vielä etsiä Tiinan lumikinoksen takaa ja hauskaa oli tämäkin.