Käytiin koulun pihalla treenaamassa itseksemme. Neljän päivän tauko ennen tätä, koska L:llä alkoi keskiviikkona vatsatauti. Varmaan tämän vuoksi oli levoton tiistain treeneissäkin, uskoisin. Keskiviikkona oli työpäivän aikana tullut molemmista päistä kamaa, siis sisälle... Ei kiva. Pidettiin sitten torstai ihan tosi iisiä, vaikka L oli kyllä koko ajan ihan oma itsensä ja pirteä. Torstaina L sai riisiä ja kaikki pysyi sisällä. Perjantaina se sai jo ruokaa ja käytiin hiihtämässä. L oli jo normaali tässä vaiheessa. Onneksi selvittiin siis vähällä. L:n ulosteessa oli ke vähän verta; Simo soitti tästä ell:lle, joka kehotti madottamaan Lilin, kun se on parantunut taudista. Tämä on siis tän viikon lopulla edessä.

Seuraamista ja käännöksiä. Menivät aika hyvin. Täyskäännöksessä vasuriin L koitti välillä hypellä, en palkannut niistä. Käännökset oikeaan ja vasempaan aika hyviä, vähän tiiviimpiä saisivat mielestäni olla. Täyskäännös oikeaan on kaikken vaikein eli siinä tuppaa tulemaan eniten väljyyttä. Aika hyvältä kuulemma näytti kuitenkin, sanoi S.

Simo teki L:n kanssa kapulaa. Ensin kädestä, sitten maasta nostoja. Hyvin menivät. L osaa ottaa aika hyvän otteen kapulasta eikä jyrsi tms. Sitten pari noutoa niin, että L paikalla, kapulan vienti parin metrin päähän siten, että kapulan jäi Simon ja Lilin väliin. Hyvin menivät nämäkin. Simo jätti palkkaamatta huonosta nostosta ja otti heti nopsasti uudestaan. Sitten pari oikeeta noutoa, menivät tosi hyvin. L toi aika lailla oma-aloitteisesti oikeaan kohtaan, tosin tiiviimpi saisi luovutusasento olla, mutta sitä täytyy hioa erikseen.

Pari luoksetuloa. Ensin kaksi lelupalkalla ja sitten yksi eteentulo. Hienosti menivät kaikki!

Eteenmeno. L ei nähnyt, kun palkka vietiin. Lähti hyvin, mutta sitten vähän haahusi. Olisikohan sekoittanut hetkellisesti esine-etsintään..? Otettiin vielä pari samaan suuntaan ja ne menivät tosi hyvin.

Leena