Tänään suunnattiin heti aamusta Masalaan lenkille Lean & mäykkyjen ja Ninan & tollerien kanssa. Lean kyydillä mentiin, meidän koissut oli yllättävän kiltisti mun kanssa takapenkillä, vaikka mäykkypäät kurkkivat pelkääjän paikan jalkotilasta. Siirtyminen auto-->metsä oli sen sijaan aika karseeta, kuten aina tollaisessa tilanteessa. Lenkillä painelivat vauhdilla menemään, oikein hauskaa oli. Ja keli onneksi vähän mutta ratkaisevasti pakkasen puolella, muuten olis ollut aika kuraista porukkaa lenkin jälkeen. Käväistiin vielä Lealla teellä lenkin jälkeen, Ramo ja Helga leikkivät non-stoppina koko ajan ja Veeti yritti vähän kosiskella Ramonaa. Hmm, alkaako neiti vähitellen tuoksua isolta tytöltä...

Ja gradu saikin sitten olla aika lailla rauhassa myös iltapäivällä. Väsytti niin pirusti.  Flunssa pukannut päälle jo kolmatta päivää, veto ihan pois. Parin tunnin päikkärit oli pakko ottaa.

Simppa jatkoi Ramon kanssa kapulaharjoituksia. Neitiä ällöttää aika lailla edelleen, mutta kyllä sen innostettua saa leikkimään "kapulan kanssa" ja ottaa se kapulaa suuhunsa. Mutta ei mielellään edelleenkään. Jatketaan harjoituksia. Toivottavasti väsytystaistelu tuo tulosta ennen pitkää :-)