Rampen kanssa käytiin tänään juoksemassa, Simo lenkitti Lilin. Ja voi pahus, Painiityssä oli sitten jotain äijiä ja kone = alkaakohan kämppien rakennus nyt sitten oikeesti..? Paikalle on siis kaavoitettu kämppiä ja mä vaan toivon, että niitä ei siihen vielä ala nousta. Kun noi lenkkimaastot poistuu, menee homma koirien kanssa aika vaikeeksi. Eli sen jälkeen ei oikeesti lähellä ole yhtään hyvää mettää. Lenkin jälkeen otettiin Ärrän kanssa muutaman tunnarin hakeminen ruohikosta.

Illalla tottista Perkkaalla, videoitiin kaikkien touhut. Rampe kävi turhan kiekoilla, kun otin sen autosta. Ääntä ei sentään mutta muuten aikamoista menoa. Käytiin eka henkilöryhmässä, sitten vähän seuruuta, jossa meinasi edistää (kiekat!). Koitin vähän rauhoitella ja tehtiin pepputreeniä, jotta seuruupaikka kuntoon. Liikkeestä istumista: ihan jees, mutta joku mun olemisessa välillä hämää R:ää ja se tarjosi taas maahanmenoa pari kertaa. Pari luoksetuloa, eka eteen (pieni namikäsiapu edelleen; tiivis ja hyvä) ja toka vauhdilla pallolle. Paikkamakuu, Piia & Mona toisella puolella kenttää puuhaamassa. R oli rauhassa, aika ehkä vähän vajaa 2 min.

Leikittiin myös, halusin sitäkin videolle. Videot kattellaan viikon päästä, sitten toivottavasti taas opitaan uutta. R leikkii narupallolla tosi hyvin, saalistaminen on pop ja vetääkin välillä jo oikein kunnolla myös. Mä oon vaan itse auttamattoman hidas välillä. R toimii hyvin kun riekutan ja sitten Istu = ovat tosi nopeita. Perusasentoon en sitä vielä samalla vauhdilla saa mutta johtunee siitä, että Sivu-käsky ei oo vielä selkäytimessä kuten Istu alkaa olla. Jatketaan harjoituksia.

Lopuksi otin Lilin kanssa seuruuta, jäävät (järkkä: istu - maa - seiso; muuten meni hyvin, mutta seisomisessa tarjosi pari kertaa maata), täyskäännöksiä, kapulan luovutusta, lyhyt paikkamakuu ja ruutua. Ruutu meni oikein kivasti (valmis ruutu, alusta joka kerta). Kapulan luovutuksessa L on musta aavistuksen vinossa, huomiota tähän nyt.

Saatiin Lili ilmoitettua jälkikokeeseen, joka on 21.9. Lohjalla. Olipahan taas hilkulla, ettei oltaisi mahduttu mukaan. Ilmoittautuminen alkoi klo 17 ja soitettiin taukoamatta heti 17.00 alkaen. 25 min yrittämisen jälkeen pääsin läpi ja saatiin vika paikka. Paljoa ei jälkeä ole kesällä tehty mutta kyllä avo-jälki pitäisi sujua, jos kaikki menee abaut kohdilleen. Simo pohti, että janatreeniä pitäisi Lilille tehdä ja pari vierasta pitkää jälkeä olisi hyvä saada ennen koetta. Vieraita esineitä samoin pitäisi samoin saada kerran tai mieluusit pari. Tottiksessa ei pitäisi olla ihmeempää. Jäävät pitää hinkata silleen, että tulee varmasti oikeat. Muut tuntuu varmoilta, seisomista pitää tehdä. Eteenmenoa myös hinkattava, mutta eiköhän se suju. Niin joo ja tätä on myös treenattava: paikkamakuu + paukut + ohjaaja piilossa.