Tottista Mäkkylän kentällä. Kentän toisessa päässä tyttö potkimassa futista, ei häirinnyt Liliä tippaakaan.

Luoksetulon pysäytystä. Tätä vähän meikäläinen hapuili. Harhautin Lilin pallolla poispäin ja kutsuin luokse. Luoksetulokäskynä LiliTänne; pari kertaa Lili ei lähtenyt ekalla, mikä ei tietysti ole mikään ihme, koska eihän se tiedä käskyä vielä. Pysäytyskäskynä Pysy. L pysähtyy pallokäden liikkeestä kuin salama. Tästä voi siis saada oikein nätin. Täytyy vaan muistaa tehdä läpijuoksuja USEIN.

Ketjutin seuraamista ja liikkeestä maahanmenon. Jätin safkapurkin repulle ja näytin sen Lilille. Sitten tekemään. Ja L teki tosi hyvin. Kehuin seuraamisen jälkeen rauhallisesti ja sitten heti perään liikkeestä maahanmeno. Sitten reilummat kehut ja vapautus ja yhdessä juostiin repulle. Hyvä juttu, tätä täytyy nyt tehdä enemmänkin.

Ruutua. Tokotreeneissä saadun neuvon mukaisesti latasin Liliä ennen ruutuun lähettämistä hokemalla pari kertaa Missä ruutu. Tää ei ollu hyvä, koska "missä" tarkoittaa Lilille etsimistä ja sehän lähti etsimään. Täytyy keksiä tohon jokin muu latausjuttu. L kyllä tietää, että kun matto on törppien välissä, sinne pitää mennä, eikä tässä etäisyys haittaa. Täytyy vaan nyt tehdä tätä useemmin, niin se alkaa varmaan hiffata törpöt paremmin.

Jotakin muutakin tehtiin, mutta muisti pätkii…

Leena