Hyi olkoon kun tulee kovasti jälkijunassa tarinaa… Lohduttavaa, ettei kovin moni muukaan jaksa kesällä olla niin kovin aktiivinen bloggaaja.

Aktiviteetit oli kyllä viime ja tällä viikolla varsin vähissä. To 17.6. käytiin Lissun kanssa lenkillä Laajalahdessa ja rekut pääsivät uimaan pitkästä aikaa. Kivaa ja äänekästä oli.

Lenkin jälkeen tottistamassa Talissa. Rampen kanssa vähän seuruuta alkuun. Ihan OK, henkilöryhmässä pari vilkaisua, joista huomautin. Sitten liikkeestä istu ja liikkeestä maa + luoksetulo peräjälkeen, meni hyvin. Estenoudot, joista metrisellä oli haastetta takaisin päin hypätessä kapula suussa. A meni hienosti Nattan kapulalla (joka siis tuntui olevan kivempi kuin oma!). Lopuksi eteenmeno ilman maahanmenoa (R ei nähnyt palkan vientiä). Ekalla lähti täysillä mutta vinoon eikä löytänyt palkkaa, osin oma moka eli vinoon vähän lähetinkin. Tokalla yhtä lujaa ja suoraan ja palkka löytyi, hyvä Är!

Tottiksessa siis nyt treeniä: kapulan kanssa paluuhyppy. Muutoinkin kapulaote treeniin ja Ramoa voisi juoksuttaa/hyppyttää kapula suussa muutenkin kuin esteen yli.

Vkl meni mökillä ja varsin rennosti. Itse olin tosi väsynyt ja su-iltana sitten olikin varsin flunssainen olo. La sain sentään Rampelle jäljen tallattua. Ns. perusjälki eli 400–500 m, 6 keppiä, 2 90 asteen kulmaa. Jälki oli varsin vanha eli ainakin 2,5 h.

Janalla lähti ensin vähän vinoon, taisin kyllä lähettääkin vähän huolimattomasti. Uusi lähetys ja nyt sujui, nosti jäljen varmasti oikeaan suuntaan (vasuri). Kulmissa vähän pyörähti mutta varmaa työskentelyä. Kaikki kepit nousivat. Jäljetys oli varsin varman oloista ja olin tyytyväinen.

Tällä viikolla sitten meikäläisen koirailut olivat minimissään. Ma–ti oli saikulla ja makasin sängyssä. Simo käytti molemmat esineillä maanantaina. Molemmille kuulemma 4 esinettä, nostatti kaikki, hienosti sujui kumpaisellakin. Ti–to meikä vietti minilomaa Ruotsissa ja S puolestaan oli flunssassa koirien kanssa kotona. Toivottavasti olisi nyt flunssat nähty tämän kesän osalta.

Juhannusta vietettiin mökillä e-rit-täin rennosti. Ei treenin treeniä koirille, mistä podin vähän huonoa omatuntoa. Uivat kuitenkin pari kertaa päivässä, Rampe etenkin on aivan hurmiossa saadessaan hakea keppiä järvestä. Muutoinkin pihassa temmelsi kaksi niin onnellisen oloista koiraa, että. Öitä lukuun ottamatta eivät juuri sisällä viihtyneet.

Lilillä on karvalähtö aluillaan ja ollaan nyt kerran viikossa Furminoitu se pihalla ihan kunnolla. Tuntuu toimivan, Furmiksella karvaa lähtee ihan kunnolla eikä sitä lattioilla ole kuitenkaan näkynyt. Rampen karvanlähtö on minimaalista Liliin verrattuna.

Josko tästä taas saataisiin treenejäkin viriteltyä muun hösäämisen välissä. 2 vk töitä jäljellä ennen lomaa :)