Hyppyä, noutoa ja ruutua.

Lilin paheena tuntuu olevan liika innostuminen etenkin hypyissä. Taas alkoi mukavilla haukahduksilla ensimmäiset hypyt. Haukkuminen lakkaa kun toistot ovat tarpeeksi nopeita, joten alussa Lili saa hyppiä edes takaisin estettä ja vasta rauhoituttuaan hieman voi alkaa pidentämään odotustaikaa ennen hyppyä.

Hyppynoudossa sen sijaan L ei hauku vaan hyppää ja noutaa kapulan hienosti. Välillä L kuitenkin kiertää takaisin tullessa esteen. Tähän auttoi kun menee Liliä vastaan esteelle ja ottaa muutaman askeleen taksepäin niin L hyppää hyvin takaisin. Muuta ongelmaa ei ole ja varmaan takastulokin äkkiä korjaantuu.

Ruutu meni todella hyvin ottaen huomioon, että sitä on tehty vasta muutama kerta (ilman kosketusalustaa). Ensin motivointi kosketusalustaan ja sitten kosketusalusta ruutuun. Kosketusalustalla kaikki toistot onnistuneita ruutuunmenoja. Lopuksi ruutu ilman kosketusalustaa. L juoksi todella hyvin keskelle ruutua ja pysyi käskystä. Lopuksi otettiin myös eri suunnista ruutua. Aluksi hieman joutui miettimään, mutta hiffasi tosi nopeasti ja loppuun saatiin hyviä onnistuneita toistoja.