Hakua Luukin hiekkakuopan vieressä. Aika kökköinen olo, flunssa päällä silmätulehduksineen kaikkineen. Tosi tuulinen sää, radan oikealta tuuli suoraan ja lujaa. Mutta lämmin, hiki virtasi omalla vuorolla ihan kunnolla. Tallattiin rata niin, että vasen puoli tavallinen metsä ja oikealla n. puolivälistä kauemmas peltoa.

Ramolle ilmaisutreeniä. Pauliina ja Lena siirtyvinä ukkoina. Tehtiin niin, että ukko näyttäytyy ja menee piiloon. Eripituisia haukkuja (15-50), menin itse joka kerta koiran luo tai niin pitkälle kun kerkisin, jos oli lyhyempi haukku. Ukot ohjeistettu niin, että ovat erilaisissa asennoissa.

Oli oikein hyvä treeni, Ramolla oli selvästi kivaa ja haukkui hyvin. Ainoa klikki oli umpparilla. Eka piilo vasemmalla oli siis teltta, jota R tajusi alkaa haukkua vasta kolmannen lähetyksen jälkeen. Ekalla oli käynyt kahdesti teltalla ja oli yrittänyt sinne sisään mutta ei tajunnut alkaa haukkumaan. Tokalla lähetyksellä bongasi Urhon sapuskanjämien hajun ja käväisi siellä, huusin heti pois ja tuli nätisti. Joka kerta lähti yhtä innolla tuonne pistolle kuitenkin, joten kyse varmaan vaan siitä, ettei herneet kohdanneet. Vähänhän tuolle on umppareita tehty.

Otti varsin vähän häiriötä mun lähestymisestä tänään, hyvä homma. Ja kivaa oli, se on tärkeintä. Teltta on nyt mulla, voisi koittaa ottaa ilmaisutreeniä tässä ennen seuraavia treenejä ja päästä muutakin umpparia kokeilemaan. Eli vaan saada se asia läpi pieneen päähänsä, että sitä ukkoa voi haukkua vaikka sitä ei näe.