Uusi vuosi on sitten startattu. Jännitti taas, että miten koirat paukkuihin suhtautuvat mutta hienosti se meni. Meillä tosiaan paukkui harvakseltaan jo monta päivää ennen varsinaista h-hetkeä, joten koirat ehtivät tottuakin vähän paukahteluun. Uuden vuoden aattona räjäyttely alkoi siinä neljän jälkeen, heti hämärän tultua. Kun neljän maissa käytettiin molemmat (erikseen) lyhyehköllä lenkillä, paukkui jo tasaiseen tahtiin.

Illaksi mentiin kavereille kylään ja koirat tulivat myös. Ihana isäntäväki, kun saatiin ottaa koirat mukaan. Ja hienot koirat, kun ne voi aika lailla huoletta ottaa tuommoisiin pirskeisiin mukaan. Ruokailun ajaksi laitettiin karvanaamat tosin teipin taakse odottelemaan... Hyvin ne siellä pysyvät, Lili kerran koitti josko silmä välttäisi mutta takaisin jouduttuaan tyytyi kohtaloonsa. Ruokailun jälkeen sitten päästettiin siivouspartio irti ;-)

2201757.jpg

Hienosti käyttäytyvät eivätkä reagoineet mitenkään paukkuihin pahimpaankaan aikaan. Uskaltauduttiin Simonkin kanssa raketteja hetkeksi katselemaan, ensin olin ajatellut olla koirien kanssa sisällä, jotta näkisi niiden reaktiot. Isäntäväen koti oli kerrostalon eka kerroksessa eikä sinne kuulunut juuri mitään pihalta, joten jätettiin koirat sitten siankorvien ja muiden herkkujen kanssa keskenään ja mentiin mekin ulos. Mä olen tosin itse niin paukkuarka, etten mitenkään siitä jyskeestä erityisemmin nauti... Ihan hienon näköisiä ne silti jotkut olivat, kieltämättä.

Kotiin huristeltiin kolmen jälkeen taksilla, silloinkin vielä vähän paukkuja kuului mutta vähemmän tietysti. Kiva muuten, että taksitkin aika hyvin ottavat koirat kyytiin. Usean kerran ovat meidän koissulaiset saaneet taksikyydistä nauttia :-)

Tänään alkoi sitten ilmeisesti talvi. Pakkasta reilu -5 ja aurinko paistoi. Suunnattiin heti aamupäivällä koirien ja kameran kanssa ulkoilemaan. Valoa oli ihan OK mutta ovat nuo varjot vaan tosi pitkiä tähän aikaan vuodesta!

2201782.jpg

Täysii!

2201783.jpg

Tarkkaa pallon sihtausta.

2201788.jpg

Pallokateutta.

2201792.jpg

Sitä samaa...

2201795.jpg

Ja vihdoin Rampekin sai pallon!

2201801.jpg

Taas Lili vienyt pitemmän korren.

2201777.jpg

Iskä, mitä tehdään?!