Rara pääsi eilen iltapäivällä lastenkutsuille, kun Simon siskon kaksosilla oli kaksvuotissynttärikemut. Mä en tautini vuoksi viittinyt lähteä lapsia tartuttelemaan, vaikka olo oli jo kohentunut torstaisesta selvästi. Paikalla oli porukkaa varmaan joku 15, joista lapsia puolet. Ramona käyttäytyi kuulemma oikein hienosti, mitä nyt meinasi pariin otteeseen pölliä ruokaa joltakin vieraalta… Liltsun kanssa toivuttiin kotona.



Naksuilut Raran kanssa: kapulan nostamista ja pitämistä, esineiden tuomista, kaukojen hissiä (maa-seiso). Lilin kanssa paria askelta vasempaan. Simo alkoi naksuilla Raran kanssa siksakkia ja jatkaa istumisen naksuilua, Lilin kanssa nakin pitämistä :-), takaperin siksakkia ja kantamista.

Molemmat on punnittu tällä viikolla. Lili painoa ell:n vaa’alla 19 kg eli kilon, puolentoista verran voisi olla vähemmän painoa. Ramona paino mun mutsin vaa’alla reilu 15 kg. Mitattiin tänään myös Ramon säkä; R on mun mielestä jo vähän Liliä korkeampi. Saatiin korkeudeksi 48-49 cm.

Ramona on pariin kertaan tällä viikolla koittanut nousta Lilin selkään. Lili ei oo sanonut mitään. Me kielletään tää touhu, kun ollaan paikalla, tiedä sitten, mitä tapahtuu, kun ollaan poissa. Liekö jotakin rajojen kokeilua nyt, koittaako neiti kiipiä Lilin ohi laumassa. Tiedä häntä, seurataan tilannetta :-)