Mikähän mielenhäiriö on iskenyt, kun maanantai on nykyään aktiivisin päivä… Töiden jälkeen Pitsku-Malminkartano-Konala maisemiin juoksemaan. Reilu tunnin lenkki, teki oikein hyvää. Kumma miten voikin olla niin erilainen olo juosta kuin lauantaina. Olis voinut toisen mokoman heittää heti perään, niin keveää menoa. Noi lenkit tekee kyllä koirille tosi hyvää: porukkaa ja koiria tulee aika paljon vastaan ja ohi mennään koirat vapaana ja juosten ja joutuvat skarppaamaan. Mutta hyvin on mennyt ahtaissakin paikoissa, hyvä mieli tästä.

 

Pikaisen tankkaamisen jälkeen Vermon parkkikselle ottamaan ilmaisut Rampelle. Pauliina ja Tiina ukkoina, neljä sarjaa. Aloituksesta 30:een. Tein nyt niin, että R sai haukkua pari kertaa mulle ja sitten itse hommiin. Oikein hyvin haukkui kaikki sarjat, jopa härkki (aikamoinen sika!) Pauliinaa yhdellä kerralla, lievästi tosin ;-)

 

Vermosta sitten etiäpäin hallille. Ramo eka hommiin. Juoksutarkistus taasen aluksi. Sitten tehtiin pikkuseuruita tai lähinnä oikealle käännökset työn alla. Eka parit perusasennot, sitten niitä käännöksiä. Menivät oikein hyvin tänään. Kävelin tosin aluksi normaalia hitaammin, mikä auttoi selvästi. Muutamaan hyvään lopetettiin.

 

Sitten kaukoja. Eka läheltä parit helpot, sitten ”kisamaisesti”. Soile heilui takana. Ekalla istumaan nousulla peppu taas pompsahti ilmaan. Videolta katsoin jälkikäteen: koira ei liiku eteenpäin mutta peppu kävi ilmassa. Jatkoin kuitenkin vielä maa ja istu, josta vapautus palkalle. Sitten ns. pidempi seuruu, Soile ja Saara käyskentelivät ympäriinsä häiriöksi. Hyvältä näytti videolta. Liikkeestä maahan, joka samoin aika hyvältä. Sitten Ärrä autoon ja muut hommiin.

 

Rampelle toinen setti, jossa ensin ruutu. Ei olla tehty ikuisuuksiin ja olin aika varma, että olisi haastavaa hallissa jne. Ekalla lähtikin tohkeissaan tarkistamaan seinän vieressä ollutta kuppia. Toiselle hetsasin vähän paremmin ja nyt onnasi. Vauhti ei päätä huimannut mutta eipä tuolla muutenkaan, koska R varoo liukasta lattiaa. Vielä kolmas samanlainen, nyt seis-käskyllä, josta palkka. Sitten tunnari: iso läjä vääriä, oma aika lähellä niitä. Muutama hidastenamppa ryhmän edessä. Paikkamakuu ryhmässä, R keskellä. Oikein hyvin makasi, täysin liikkumatta jopa. Olin piilossa jonkun esteen takana, kurkkasin pari kertaa. Kävin kesken palkkaamassa ja sitten olin jonkin aikaa selin koiraan päin. Lopuksi vielä hallista lainatulla minikapulalla luovutusasento, josta iltasapuska palkaksi.