Juoksu-Lili oli tänään vähän vaisu. Oli myös oksunnut kolme annosta meidän sänkyyn päivän aikana, mistähän moinen. Matokuuri aloitettiin niille eilen illalla, mutta en usko, että se siitä johtui. Jäi Simpan kanssa kotiin toipumaan, kun lähdettiin Rampen kanssa treenaamaan.

Ekaksi käytiin Uusiksessa tekemässä lyhyt keppijälki. Muutaman kymmenen metrin pituinen, viisi keppiä. Keskityin hulluna siihen, etten ohjaisi koiraa narun päästä, toivottavasti onnistuin. R löysi kaikki kepit hienosti täysin itse. Mainiosti siis meni!

Sitten Myyrmäkeen tottistelemaan. Rampe pääsi ekana hommiin. Aloitettiin perusasennoilla ja pepputreenillä. Muutama seuruu, kivasti meni. Palkkasin pari kertaa pallolla, joka selvästi hyvä palkka. Täytyy vaan vaihdella pallon lentosuuntaa, koska R kyllä alkaa satavarmasti ennakoimaan, jos heittää liikaa samaan suuntaan... Tuomarin tervehtiminen meni samoin hyvin, mentiin Heinin luokse ilman namppa-apua, hienosti oli.. Otettiin myös BH-kki-treeniä sen verran, että Päivi ajoi autolla meidän eteen, Ramo oli hienosti.

Liikkeestä istumisiä, olivat oikein nopeita ja suoria. Maahanmenoissa oli vähän käynnistymisvaikeuksia, mutta alkoi sitten sujua. Ei oltu tuota tehtykään vähään aikaan. Paikkamakuu, melko lyhyt, pysyi hienosti hievahtamatta ja kontakti muhun. Tehtiin myös eteenistumista ja erikseen vauhtiluoksetulo lentävälle pallolle.

Sitten R autoon ja uusi sessio vähän myöhemmin. Kapulan nostamista ja luovutusasentoa. Ramo meinaa välillä ottaa kapulan suuhunsa vähän kuin kuuman perunan. Vaadin sitten kunnon otetta ja tuntui heti hiffaavan, ettei löysäilyllä tullut palkkaa. Pari "kunnon" noutoa; jätin koiran, vein kapulan reilun 5 m:n päähän ja R nouti. En vaatinut luovutusta, toi vauhdilla. Palkkasin nampalla, täytyypä ottaa taas lelu/leikkipalkkaa ens kerralla. Kaukojen istu-->maa:ta, hyvin meni.

Ja lopuksi pelattiin. Rikkinäinen tennari oli tänään ihan ykkönen. Kun koitin heittää neidille vaihteeksi ehjää, se kyllä juoksi pallon perään, mutta sitä haistettuaan alkoi hulluna katsella ympärilleen ja etsiä katseellaan - ilmeisesti sitä ihanaa rikkinäistä palloa...