Loppuviikko mennyt nopeasti ja kiireiden keskellä, edelleenkään ei siis tottista ole saatu kunnolla vauhtiin tauon jälkeen. Höh. Vähän on kuntoilua jatkettu, itse kävin molempien kanssa pe juoksemassa ja Simo samana päivänä niiden kanssa hiihtämässä Harrin & Epun kanssa/perässä Laajalahden jäällä.

 

Kun tämä päiväkin meni vielä meikäläiseltä yllättäen krapulassa, niin johan oli treenitön viikko (piti käydä Talissa iltapäivällä...). Käytiin vaan peruslenkillä, Simokin oli jotenkin hyytynyt, joten tallusteltiin vaan Siikajärven mettässä ja juoksutettiin koiria hangessa. Paukkutreeni sentään tehtiin. Illalla mun porukoille saunomaan, veljenpojat siellä myös, joten lapsia saavat rakit nähdä.

 

Lilin viestikoe jouduttiin sitten perumaan, taas… Simolle tuli sille viikonlopulle pakollinen meno, joten se sitten ratkaisi asian. Muutoinkin pohdittiin, että olisiko järkeä mennä, kun ei olla saatu treenattua. Ratkesi sitten noin. Katsotaan nyt, että mitä tuon viestin kanssa tehdään. Varmasti sitä ainakin omaksi iloksi tehdään, mutta viime aikoina ei aika ole oikein riittänyt. Kahtellaan.

 

Niin ja meikä on nyt sitten ASCA:n jäsen. Tällä viikolla tuli paperit VIH-DOIN-KIN postitse. Eipä se kestänytkään kuin ehkä viisi kuukautta. ASCA sähelsi jotakin mun hakemuksen kanssa ja soittelin useampaan kertaan sinne mun luottokorttinroa ja ties mitä. Ny sitte kaikki kunnossa.