Töiden jälkeen juoksemassa. Sujui taas pitkästä aikaa, tosin pidin vauhdin suht hölköttelynä. Ihana ilma oli juosta! Lili oli alkumatkasta aivan pentumoodissa, riuhtoi remmiään ja sähelsi. Rampe puolestaan pääsi valitettavasti pikaisesti rusakon perään. Näin sen melkein koko ajan eli ei ollut karussa kuin kymmenisen sekuntia. Mutta eihän tuo kivaa ole :( Taidan laittaa Helenalle sitruunapantalainapyynnön menemään.

 

Illalla kävin palauttamassa ATD-hallin avaimet, kausi kun meidän osalta päättyi toissaviikkoon. Kotimatkalla käväistiin Rampen kanssa ottamassa tokotreeni Sirkuskentällä. Kentän laidalla oli skeittipoitsuja iso lauma eli häiriötäkin saatiin. Ideana hauska ripeä treeni tokon avoliikkeitä. Palkkailin lähinnä palloilla ja toimi superisti suorastaan. Sujui hienosti! Tosin seuruu oli vähän turhan innokasta, oli vähän vino ja oikealle aukesi lievästi. Taas totean tämän enkä kuitenkaan muista ottaa erityisen treenin kohteeksi… Liikkeestä jäävät olivat molemmat oikein hyvät.

 

Luoksetulon stopissa tein niin, että jätin koiran nähden taakse pallon. Kutsu ja stoppi ja sitten kokonaan luokse, josta pallopalkka sitten *hahaa* meikäläiseltä. Hyvä stoppi, hyvä luoksetulo ja onnistunut koiran yllättäminen palkkauksella. Kaukoissa otin vain ekan istumaan nousun, 5 s odotus ja vapautus takapalkalle. Hyppy käytiin tekemässä skeittipoikien luona, siinä on semmoinen matala metalliputki, jonka yli hyppyytin. Eka meni hyvin, sitten otti vähän häikkää ihan vieressä temppuilleista pojista ja vika taas onnistui. Sitten kapulan tuonti, joka oli vauhdikas, ja kokonainen nouto, joka oli loisto myös. PAITSI edestä perusasentoon siirtyminen, joita on nyt pakko hemmetti soikoon tehdä. Ihan loppuun tehtiin eteenmeno siten, että koiran kanssa yhdessä jätettiin palkka. Täpöllähän se meni.