Paljailla teillä on kivempi juosta ja niinpä tänään taas kuntoiltiin. Tsemppasin vähän aiemmin töihin ja sieltä pois ja tuntui, että ilta piteni megalomaanisesti. Ehti kaikenlaista, jestas. Juoksu sujui muuten hyvin, mutta Lili jätti pojille ehkä noin 213 viestiä, vaikka yleensä juostessa se malttaa olla kyykkimättä kovasti. Ja kun Rampen on ai-van pak-ko pissiä Lilin merkkausten päälle, niin johan oli sujuvaa matkantekoa.

 

Treenaamaan piti päästä ihan seurassakin lenkin jälkeen mutta suunnitelmat sitten vähän muuttuivat (auto). Kävin sitten iltalenkin yhteydessä koulun pihalla tekemässä pikkutreenin. Lilille ensin vähän seuruuta, muutama maahanmeno kauempana ohjaajasta ja eteenmeno. Oli nähnyt kun muka vein em-palkan, ja lähtikin hyvin ja täysillä. Meni maahan ekasta mutta parin, kolmen sekunnin viiveellä.

 

Ramo odotti hiljaa tolpassa omaa vuoroaan (Lili ei…) ja oli suht onnellinen päästessään itse hommiin. Jätin em-palkan Ärrällekin sen tieten. Tehtiin eka kaukojen istumaan nousuja. Hyvin pelitti mutta oli vähän kiireinen eli kerran ainakin kävi maahan uudestaan ennen aikojaan. Sitten tehtiin putkeen seuraaminen, liikkeestä maa, luoksetulo pyssäyksineen ja liikkeestä seiso. Seuruu suht bueno, maahan OK, nousi vähän vinoon perusasentoon. Luoksetulossa hyvä pyssäys mutta ei malttanut odottaa siinä juuri sekuntia pidempään vaan valua mua kohden. Liikkeestä seisominen ei onnannut, ekalla istui, tokalla meni maahan… Näitä sitten tehtiin useampia. Mun täytyy vaan selkeästi kertoa sille, mitä tulee seuraavaksi, kun kerran niin voi tehdä. Sitten vielä luoksetulon pysäytystä uudelleen, joitakin kertoja takapalkalla. Lopuksi seuruu ja eteenmeno ilman maahanmenoa. Hyvin lähti ja suoraan eteni, täpölaukka ei ihan kantanut loppuun asti mutta olin tyytyväinen kuitenkin, eka em kovin kovin pitkän tauon jälkeen.