Tänään oltiin pitkästä aikaa Lilin kanssa tottistelemassa. Ilma ei ollut luonnollisestikkaan mikään mahtava, vaan heti kun päästiin kentälle, niin tottakai alkoi sade. No tuohan ei tietysti Liliä haitannut ja tottis sujuikin ihan mallikkaasti.

Treenailtiin aluksi paukkuja vaan leikkiessä ja sitten siirrytiin seuraamiseen. Kummassakaan Lili ei reagoinut paukkuihin lainkaan. Sitten siirryttiin hyppynoutoon. Hyppynoutokin sujui varsin mainiosti. Ensin hyppyytin Liliä kapula valmiiksi suussa ja sitten siirryttiin kisaliikkeeseen. Sujui tosi hyvin. Ei hakkumista eikä esteen kiertelyä. Kaikenkaikkiaan mainiot suoritukset.

A-este sujui myös yli odotusten. Lilillä ollut tapana kiertaa este, etenkin kapulaa tuodessa ja ollaankin jouduttu juoksemaan esteen vieressä. Nyt Lili lähti hyvin yli ja tuli takaisin kapulan kanssa ilman, että yritti kiertää esteen. Sen verran kuitenkin autoin, että koputin estettä Lilin tuodessa kapulaa.

Helkilöryhmä sujui melko hyvin. Mitään häiriötä ei Liltsu ryhmästä ottanut, mutta seuraamisessa edisti jonkin verran. Paikkamakuu meni hyvin. Laitoin vielä ruokapurkin Lilin taakse odottamaan. Olin selin n. 20m päässä n. 5min ajan. Samalla toinen ryhmäläinen tottisteli mm. luoksetulon Liliin päin. Onnistunut sessio kaiken kaikkiaan. Loppuajan Lili odotteli muitten suoritusta kentän laidalla. Ensimmäiset 20min sujuikin ihan mukavasti, mutta sitten ei enää pystynyt ja alkoi piippaus, no ens kerralla sitten vähän iisimmin eikä niin pitkään kentän laidalla niin ehkä se piipitys sitten joskus vähän rauhoittuu.

Simo