Hakua tänään Rampen kanssa Halkolammella. Sää aurinkoinen, noin + 10, aluksi ei juuri tuulta. Rampe oli tokavikana vuorossa, silloin taisi ilma vähän liikkuakin.

 

Ramolle haukutukset ennen radalle menoa, Tiina ukkona. Pari sarjaa, olisko ollut reilu 25 ja reilu 30. Alussa haki vähän rytmiä ja ekalla piti vilkaista mua kun lähestyin, toka oli jo mallikas.

 

Ramolle kolme ukkoa ja yksi tyhjä, ekaa kertaa. Pienet laatikot kaikille ukoille. Anne oikeassa etukulmassa. Ramo lähti taas hyvällä innolla, tuntui heti, että mikä koissulaista oli vaivannut pari viime kertaa, ei enää häirinnyt tekemistä. Ukko löytyi nopeasti mutta hetken oli R ihmetellyt maassa makaavaa Annea. Anne oli auttanut purkkia liikuttamalla vähän, sitten R tajusi aloittaa ilmaisun. Vajaa parikymmentä haukkua.

 

Toka pisto vasempaan etukulmaan, jossa Reine piilossa. Tämä meni hyvin, oli aloittanut haukun heti ja haukkui reippaasti reilu 30. Vähän jumitti kuuntelemaan mun lähestymistä loppuvaiheessa. Sitten tyhjä oikealle, meni kai aika hyvin, tosin jouduin huutelemaan muutamaan kertaan, ennen kuin R palasi mun luokse. Kävi tod.näk. tarkistamassa etukulman.

 

Tyhjän jälkeen tuntui intoa olevan vielä enemmän, Reine oli vielä vasemmalla piilossa. Hyvä ja innokas pisto sinnekin, hyvä laatikko ja suht nopsasti alkoi haukun. Oli tosin taas hetken arponut, oli ollut maaston vuoksi Reinen yläpuolella kalliolla, mikä varmaan oli herkkäläisen mielestä omituista. Hyvin kuitenkin haukkui reilun kympin ja sitten Reineltä herkkupalkka ja narupallo.

 

Eli: R on varmaan liiaksi tottunut siihen, että maalimies kyyristelee aina siinä samassa asennossa. Ilmaisuja voisi nyt ottaa siten, että ukko makaa ja on ”hassusti” muutenkin. Tossa mielessä R on varmaan herkkis/putkiaivo.

 

Hyvä treeni kuitenkin, olin tyytyväinen. Jo ennen radalle tulemista huomasin Ramon olemuksesta, että se oli oma innokas itsensä. Hyvä Är!