Maanantaina ilta vierähti Kirkkonummella. Ensin treffasin rekkujen kera Ninan&tollerit piiitkästä aikaa Masalassa. Olipas hauska nähdä! Alkukiihkoilun jälkeen lenkki sujui koissuilta sopuisissa merkeissä. Ihana ilma vielä kaiken päälle, reilu parikymmentä lämmintä ja aurinkoa, aah!

 

Matka jatkui Peuramaalle, jossa tavattiin samoin pitkästä aikaa Katia ja laumaansa. Rampe moikkasi vuoron perään ensin äippäänsä, oli niin nöyrää tyttöä, että. Demi piti tyttönsä järjestyksessä mutta varsin nätisti. Sitten Rampe tapasi ensi kertaa pikkusiskonsa Duffyn (5,5 kk), joka oli jo lähes isosiskonsa mitoissa. Oli niin kiva treffata pikkulikkaa ja muuta Katin laumaa! Bruce vielä mukaan ja käytiin kävelemässä rinteillä. Sopuisasti paineli nelikko menemään (Lili odotteli autossa varmuuden vuoksi; meidän kaksikko on näissä tilanteissa liian helposti paita ja peppu) ja Duffy fanitti Rampea selvästi :) Katin blogissa pari kuvaa Rampesta, äipästä ja siskosta. Itsekin näpsäisin kännykameralla kuvia mutta niiden saaminen koneelle ja nettiin voi kestää.

 

Jo viikon verran on pitänyt laittaa koirille uudet punkkimyrkyt niskaan. Tänään niitä olisi tarvittukin, noukin Rampen valkoiselta kaulalta useamman pois kun päästiin kotipihalle. Illalla bongasin yhden kiinnittyneen nisän vierestä. Yöks! Sen poistaminen olikin kahta ihmista vaativa operaatio, sen verran hankalassa paikassa ja pieni otus. Nyt äkkiä ne myrkyt apteekista…

 

Eilen meikä aleshoppaili ja Simppa käytti koirat uimassa Laajalahdessa. Sen verran kuuma (+ ”kiire” MM-futismatsin takia), että ei ollut isännästä muuhun, eikä ehkä olis ollut koiristakaan. Hauskaa kuulemma oli, Lilikin suorastaan ryntäsi veteen kepin perässä. Alku on sillä aina vähän arastelua, mutta selvästi treenit auttaa :)

 

Tänään käytiin Rampen kanssa hakuilemassa Siikajärvi II:lla. Helteistä (+25, kotiin lähtiessä ysin jälkeen yhä + 22). Pienemmällä porukalla tänään, 5 ihmistä, 6 koiraa. Välillä ihan tyyni, välillä tuulenpuuskia ihan mistä sattuu suunnasta.

 

Ramolle tänään hauska treeni ja suht helppo kuumuuden vuoksi. Kati haukutti ennen radalle tuloa. Oikein hyvin haukkui, oli jopa _hyvin_ lähellä haukkumassa, kommentoi K.

 

Tehtiin samaan tyyliin kuin viimeksi eli Ärrä näki, kun ukot (Marjo ja Lena) lähtivät etukulmiin. Käytiin kääntymässä kauempana ja sitten oikeasti radalle. Eka Marjo vasemmalta, hyvin upposi ja ilmaisi (reilu 15). Lena oikealla, samoin hyvä pisto, olisko ollut 35 haukkua, vähän pätki pariin otteeseen mutta ei huono. Marjo taas vasemmalla, suora palkka (vaihdoin lennosta suunnitelmaa pitemmästä ilmaisusta suoraan palkkaan, koska koira oli aika läähättävä). Ja vika Lenalle oikealle ääniavulla. Ei olisi apua kyllä tarvinnut, oli häntä heiluen ja hajulla jo ennen ääntä, mutta siitä tuli sopivasti lisäfiilistä vimpalle pistolle. Vikalla ilmaisu vain kymmenen luokkaa.

 

Marjo palkkaili eka ”isolla” sapuskalla ja sitten heitteli nakkeja rekkuselle naamaan. Tämä oli Rampesta hauskaa eikä ollut kiire mun luo. Tokalla Marjo kuljetteli koiraa mun luokse kun en ihan ehtinyt könytä piilolle ja Ärrä suorastaan olis jäänyt Marjon luokse. Hyvä näin, jatketaan tätä nampan viskelyä. Vikalla sai Lenalta sapuskat + maaoravan, joka oli selvästi myös oikein kiva homma.