Käytiin Perkkaalla vähän treenaamassa, Kati ja Ritu häiriönä. Sadellut vähän koko päivän ja satoi treenin ajan eli ei mikään mukava alusta koirallekaan; ei tuntunut kuitenkaan yhtään häiritsevän.

Seuraamista. Muutama pitempi pätkä, täyskäännökset. Oikein hyvin meni. Kati kommentoi, että Lilin tekemiseen on tullut intoa ja näyttävyyttä lisää sen jälkeen, kun oon alkanut palkata sitä lelulla. (Oma huomio: ja samalla tokoseuraaminen kärsii...) Otin tempon vaihdokset, hidas käynti olisi saanut olla hitaampikin. Meni kuitenkin hyvin, Lili pysyi hyvin mukana, eikä edistänyt pahemmin. Oikein hyvä!

Liikkeestä istuminen. Oikein hyvä, meni kuulemma nopeesti.

Paikkamakuu. Jätin vähän eri paikkaan kuin yleensä Perkkaalla eli nurmialueen viereen. Kati ja Ritu treenasivat samalla eli häiriötä oli. Kävelin itse n. 45 askeleen päähän. Aika n. 4 min. Tosi hyvin meni. Seurasin peilistä Lilin olemista, melko rauhallisesti oli, ei kertaakaan näyttänyt siltä, että olisi meinannut nousta. Pari kertaa vaihtoi kankkua ja katseli kyllä ajoittain Katia ja Ritua, mutta ei mitään hätää. Palkkasin isolla namilla ja leluleikillä. Tosi hyvä!!

Vähän seuraamista tempon vaihteluin, ei mitään vikaa. Vauhdikkaita luoksetuloja, tosi hyvin meni. Yhden tein siten, että seurautin ihan pari askelta, liikkeestä maahan (joka meni hyvin, vaikka inhottava märkä maa) ja kävelin etäisyydelle. Luoksekutsu, vapautus ja lelu lentää. Hyvin meni.

Hyvä treeni!!

Leena