Tehopäivä taas tänään. Ekaksi juoksua, 1 h 20 min. Koirilla oli tänään korvat vähän kadoksissa. Juoksua voinee alkaa odotella. Etenkin Rampe oli vähän vaikea ajoittain. Illalla myös kiihkeää painia noiden kesken, alkaa ilmeisesti tuoksut voimistua.

 

Hallilla sitten kera Soilen ja Piian. Mulla molemmat mukana, Lili pääsi ensin hommiin. Tehtiin sen kanssa aluksi perusasentoja, haettiin paikkaa riittävän takana. Muuten meni aika hyvin, mutta paikallaan oikealle käännöksissä tuppasi tulemaan liian eteen. Seuruupaikka näyttää salakavalasti parantuneen, omituista. Ääntä lähti tänään vähän enemmän kuin eilen. Sitten tehtiin liikkeestä maahan, koitin vähän nopeutta tähän lisää ja tuli sitä ainakin piirun verran. Sitten leikittiin Titolle häiriöksi ja L oli erittäin tehokas häiriköijä, hirveä ärinä ja haukunta lelun kanssa. Sitten tehtiin metallinouto, joka oli OK, palautusvauhti olisi voinut olla parempi, mutta johtui varmaan osin ainakin liukkaasta lattiasta. Ilmoittautumisia ja Titon lähihäirintää, menivät hyvin. Loppuun vielä metallin palautus, josta iltasapuska palkaksi.

 

Ramolle ensin perusasentoja ja edestä perusasentoon siirtymisiä. Pa:t hyviä, mutta edestä siirtyessä jäi aluksi liian eteen. Liikkeestä istu, odottamisia paikallaan. Kun en kytännyt koiraa ja olin itse varma, koira teki hyvin. Takapalkalla tehtiin pari, parista koira sai Soilelta palkan taakseen.

 

Kaukot, Soile heilui takana. Otin vain i-m-i, josta vapautus palkalle. Ekalla istumaan nousulla peppu pompsahti pari senttiä ylös mutta koira ei liikkunut paikaltaan. Lopuksi tunnari. Viisi väärää taisi olla. Virtaa oli aika paljon eikä ollut ihan varmin mahdollinen suoritus. Ei kuitenkaan maistellut muita ja toi oman. Muutama luoksetulon stoppi seisomaan. Vähän haastavia tuolla liukkauden vuoksi mutta ihan OK meni. Läpijuoksuja voisi ottaa vähän useammin.

 

Hallin ulkopuolella vielä vieraan 650 g:n kapulan nouto, Monan mähläykset kapulassa, jotta olisi mahdollisimman ällöttävä. R oli varsin täpinöissään touhusta ja kapula palautui täpöllä (juoksin itse karkuun). Tämä tuntuu toimivan, ei ollut mitään arpomista kapulan noston kanssa. Kotipihalla vielä tunnari uudelleen, meni oikein hyvin. Fiksun näköistä touhua varmaan, jos joku naapuri sattui katselemaan: kello n. 23, ulkona n. -20, Michelin-ukon näköinen ohjaaja ripottelee pieniä puisia kapuloita niihin koskematta lumeen. Kukkuu, ajattelisin itse varmaan, jos en tätä touhua tuntisi.