Palailtu arkeen eli työt jatkuivat meikäläisellä parin viikon loman jälkeen. Huomasi, että loma oli tehnyt tehtävänsä eli jaksoi taas paljon paremmin mennä töihin. Tenttiinkin aloin lueskella, siinä touhussa alkaa kyllä olla virta aika vähissä...

Sisäsiisteydessä on menty huima harppaus eteenpäin. Lomani aikana eli pariin viikkoon R ei pissinyt sisälle kuin pari kertaa ja nekin loman vikoina päivinä. Tällä viikolla ke, to ja pe, jolloin oltiin siis molemmat töissä, R oli hienosti pissimättä pitkät päivät. Ovat nyt samassa tilassa Lilillä kanssa meidän ollessa poissa; syksynhän olivat pääosin erikseen.

Naksuiltu tällä viikolla Raran kanssa: maahamenoa, peruasentoa + askeleen siirtymistä, erilaisten esineiden tuomista (R on hetken ihmetellyt uusia materiaaleja, kuten kumia ja muovia, mutta aika pian alkanut nostaa ja tuoda niitä), kosketusalustaa, kaukoja (maa-seiso, istu-seiso). Lilin kanssa vähän vähemmän: perusasentoon siirtymistä ja askelsiirtymisiä --> näissä mennyt huomattavasti eteenpäin! Vielä pitäisi tehdä enemmän sivuaskelia, kahta ja kolmea. Simo on treenaillut Lilin kanssa huvikseen ryömimistä. Lilin kanssa myös epäsäännöllisen säännöllisesti kaukoja (pääosin istu-maa, myös maa-seiso, istu-seiso). Iltaruualla Raran kanssa maahanmenoa ja siinä hetken pysymistä, esineen tuomista tai koppiin (kevythäkki, johon koirien mentävä, kun ovikello soi) menemistä.

Hansu kävi torstaina meitä moikkaamassa. Käytiin lenkki Painiityssä ja sitten siirryttiin Lepuskin up:oon, jossa treffattiin aussieista kiinnostunut tolleri-ihminen, Emmi. Meidän koirat sitten aussie-esimerkkeinä hänelle. Lilin kanssa ekaksi seuraamista pikkainen pätkä ja henkilöryhmä. Hyvin meni. Yksi perusasento liian edessä, vaadin paremman. Liikkeestä jäävät, kaikki kolme. Seisomaan ja istumaan oli kuulemmat hyvät, maahan aika hidas. Tätä onkin nyt tehty vähiten. Tein välissä muutaman siten, että L oli mun edessä ja ne oli paljon nopsempia. Hmm. Täytyy nyt treenata tuota liikkeestä maahan siten, että joku aina katsoo ja kertoo, miten meni. Kiva kuitenkin, että seiso ja istu ei menneet sekaisin. Kaukot avotyyliin eli istu-maa-istu-maa. Hyvin meni. Vähän oli piippailua Lilin tekemisessä seuruiden aikana mutta ei pahasti. Leikitystä liikkeiden välissä. Lopuksi vauhtiluoksetulo ja kesken vapautus ja leikit. Kontaktit mielestäni tosi hyvät kaikessa tekemisessä. Hansulta hyvää palautetta perusasennoista.

Raran vuki. Otettiin senkin kanssa "hlöryhmää" eli kontaktia. Ihan ookoo meni. Autossa räkyttävä Lili vähän taisi häiritä penskaa. Sitten maahanmenoja muutama, palkaksi leikkiä. Leikkiä muutenkin paljon, Hansukin leikitti tyttöä loppuun. Perusasentoja, ihan ok, vaikeeta vaan nähdä, onko asento ookoo, kun hämärää ja paljon itsellä michelin-asustetta päällä. Luoksetulo, Hansu piti penskaa, tuli vauhdilla, leikkipalkka.

Pe S kävi Lilin kanssa juoksemassa, Raran kanssa tehtiin perusulkoilut. Illalla Lissu ja Leksu meillä, Rara sai paljon rapsutuksia osakseen, L tietysti myös :-) Leksu palaillut vuoden maailmanympärireissulta ja näki siis R:n ekaa kertaa. Kehui tyttöä kovasti kauniiksi :-)