Tänään Ramon kanssa kevään eka jälki Uusmäessä. Hieno keli: aurinkoa täydellä teholla ja tosi lämmin.

Jälki ehkä 50 m pitkä, helppo maasto. Joka askeleessa pikkusormenpään kokoinen Frolic-pala. Askeleet vähän liioitellusti suoraan toistensa perään (siis samassa linjassa, ei kiinni toisissaan). En antanut vanhentua.

Rampelle uudet valjaat päälle ja hommiin. Aluksi eteni tosi rauhallisesti, mutta sitten tuli vauhtia lisää. Pistin aika paljon vastaan liinassa, jotta ei päässyt kouhkaamaan. Ei näyttänyt juuri häiritsevän. Pari kertaa R pysähtyi ja katsoi mua tyyliin, mitä sä hidastelet, mutta nopeesti laski nokkansa ja jatkoi jäljestystä. Melko tarkkaa työtä teki, ehkä 80 % nameista nappasi suuhunsa. Jäljen päässä alkoi naruleluleikki, kivasti leikki ja tajusi, että hommat tehty.

Lenkillä leikittiin tennareilla (joita on huomattavasti kivempi ottaa suuhun metsässä kuin hiekkakentällä…) ja naruleluilla. Hieno likka, tänään taas leikki tosi hienosti. Se taitaa oikeesti olla niin herkkis, että hiekkainen lelu on liikaa. Hmm. No, täytyy ottaa huomioon, kun treenipaikkaa valitsee.

Lenkin jälkeen vähän tottistelua autolla. Pepputreeniä, haettiin jo perusasennon oikeaa paikkaa. Seisomista, jota meinaan nyt tehdä enemmän, istuminen ja maahanmeno saavat hetkeksi jäädä vähemmälle. Pari patukan noutoa mokkanahkaisella pehmeällä patukalla, josta nartsa katki tyvestä asti. Kauheen kiva lelu Ramon mielestä. Haki ja toi tosi hyvällä vauhdilla. Leikkiminen sujui kentällä tosi hienosti, ja tämäpä ei olekaan hienohiekkainen kenttä = lelut pysyivät puhtaana. Luoksetulo loppuun. Kiva sessio!

Kotitreeniä tällä viikolla: pepputreeniä ja eilen myös pitotreeniä Anin ohjeiden mukaan.