Tänään taas juostiin, toinen setti tälle viikolle. Mukavaa hommaa, taas täytyy todeta, etenkin näin hienoilla ilmoilla.

 

Illalla Rampelle pienet tokot koulun pihalla. Onneksi saatiin koriksenpelaajia häiriöksi, muuten olisi ollut liian hiljaista. Tehtiin toko-alon juttuja eli perusasentoja, pari seuraamista (juoksun kanssa, meni hyvin), jäävät ja luoksetulo. Muutoin hyvin, mutta ekalla liikkeestä maassa meni istumaan. Sanoin varmaan käskyn omituisesta, koska kun kiinnitin siihen huomiota, onnistuivat seuraavat hyvin.

 

Loppuun vielä ”kivempia” juttuja eli ruutu, noutoa tai oikeastaan malttamista ja kaukoja. Ruutu oli ekalla hyvä, tokalla pysähtyi ruudun eteen mutta kun olin hiljaa, siirtyi itse oikeaan paikkaan (miksi en jättänyt ekaa onnistuneeseen…), kolmas taas hyvä. Vauhti oli hyvä, ei aivan täpöllä mennyt mutta lujaa laukalla kuitenkin. Sitten sitä ”noutoa”, tehtiin useita toistoja siten, että heitin kapulan ja palkkasin rauhallisemmasta olemisesta narupallolla taakse, kävin itse hakemassa kapulan pois. Muutama onnistui oikein hyvin, muutama sitten taas meinasi ampaista heti perään. Jatketaan treeniä. Noudossa R:n mielestä on selvästi tylsä tulla perusasentoon, tulee noissa hitaammin kuin muuten. Ei malttaisi kun kohta pääsee singahtamaan kapulan perään? Tiedä häntä, mutta täytyy nyt palkkailla hyvin noissa(kin) perusasennoista.

 

Kaukoissa (m-i-m) R kekkasi, että maasta on kivempi nousta seisomaan kuin istumaan. Sinänsä siististi hissinä nousi mutta kun sitä ei nyt haettu. Helpotin ja alkoi sujua. Takapalkkaa käytin osan aikaa, se kyllä tuolle voisi toimia. Ihan vikana paikkamakuu. Oikein hyvin oli, makuutin ehkä 3 min. Oon ottanut makuuseen nyt selvän rutiinin, kerron tooosi rauhallisesti mitä tulee ja olen kuolemaisillani tylsyyteen, haukottelen (Tiinalle kiitti vinkistä!) ym. Muutaman treenin jälkeen tuntuu tuoneen lisää rauhallisuutta liikkeeseen.