Mäkkylän kenttä oli sulanut jäästä ja oli tosi vetinen, mutta mentiin siihen tottistelemaan joka tapauksessa. Ensin otin seuraamista ja tein liian pitkiä pätkiä. L jaksoi aluksi aika hyvin ja teki pääasiassa hienosti. Jossakin vaiheessa kuitenkin alkoi selvästi kyllästyttää, ja muutaman kerran kontakti petti ihan hetkeksi. Oma vika. Ei ole mitään järkeä aloittaa noin pitkillä pätkillä. Käännökset pääasiassa tiiviitä, pari kertaa vähän löysiä. Täyskäännös vasuriin oli jotenkin hukassa. Kertasin sitten namin kanssa ja meni hyvin.

Istumisia, maahanmenoja. Todella nopeita molemmat. L oli intona ja koitin pitää intoa yllä pomppimalla ja olemalla itse energinen. Nämä meni tosi hyvin.

Seisomista. Ihan ok, mutta näihin pitäisi saada vauhtia lisää. Aika hyvin L erottaa jo Istu, Maahan, Pysy -käskyt toisistaan. Välillä menee sekaisin, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

Ruutua. Jotenkin tämä homma vähän epäilyttää. Kosketusalustaa pitäisi varmaan vielä treenata kotona. L menee siitäkin aika kierroksille eli alkaa pitämään ääntä ja kirmaa alustalle kovin yli-iloisesti. Pari kertaa otti alustan jopa suuhunsa tänään. Täytyy miettiä, josko tässä voisi kokeilla jotakin muuta.

Kapulan noutoa ja pitämistä. Aika hyvin meni, otin 450 g:n kapulalla. Isompaa pitäisi myös treenata. Pari oikeaa noutoa, jotka menivät hyvin. Luovutusasentoa ja -paikkaa pitää tosin vielä hioa eli L voisi tulla vielä lähemmäs.

Lopuksi eteenmeno kentän poikki. Meni tosi hyvin; en tosin tiedä, näkikö L palkan kaukaa.

Lenkillä kokeilin huvikseni vielä tunnarikapulan etsimistä lumen alta. L meni tästä aika kierroksille, mistä seurasi kapulan mälläämistä. Täytyy koittaa olla innostamatta liikaa. Käsky: Kapu.

Ihanaa, että nää kurakelit on nyt alkaneet. L oli ihan kurassa, kun tultiin kotiin, ja pakko oli laittaa se suihkun alle, vaikkei se siitä niin välitäkään.

Leena