Kesäkelit jatkuu, tosin tänään oli vähän viileämpi ja piti tottistreeneissä ja iltalenkillä olla jopa pitkähihainen päällä. Koirat olivat varsin kuumissaan lenkillä kuitenkin, ja meillä kotonakin on niin kuuma, että läähätystä saa kuunnella sielläkin.

 

Rekkulaiset saivat vihdoin tänään myös tän kesän toisen satsin punkkimyrkkyä niskaansa (Expot). Samoin matokuurit, vaikka edellisistä ei ole pitkäkään aika. Ensi viikolla ne kuitenkin rokotetaan, joten kaipa ihan hyvä madottaa sitä ennen varmuuden vuoksi.

 

Rampen kanssa tottista Talissa. Olin suunnitellut tarkkaan, mitä tehtäisiin viimeksi harmaita hiuksia aiheuttaneen hyppynoudon kanssa. Heini vei em-palkan valmiiksi polun päähän ilman että koira näki.

 

Aluksi tehtiin seuruu + hlöryhmä + joitakin perusasentoja. Aluksi perusasennot tuppasivat olemaan piirun vinoja, joten muutamat hinkkaukset sitä. Sitten niiden noutojen kimppuun. Ensin metrinen (se harjasmalli) kevyellä tokokapulalla. Oli oikein nätti, intoa riitti ja reilusti leiskautti yli. Sitten kökömmällä omalla 650:llä kapulalla tasamaanouto, tämäkin oikein hieno. Ja vielä n. 80 cm korkea este samalla kapulalla, loistava tämäkin. Rampe tosin molemmilla esteillä hyppäsi takaisin päin varsin kaukaa, etenkin tuolla matalammalla näin itsekin, että ponnisti turhan kaukaa. Mutta hienot suoritukset kerta kaikkiaan ja onnistuin itse olemaan hinkkaamatta, jee!

Eteenmeno, jossa valmistava seuruu varsin karmaiseva. Kontakti OK mutta olisi edistänyt noin puoli metriä. Ehkä mun pitää kuiskata virityssana vähän myöhemmin? Tai jättää se kokonaan pois? Äh, täytyy pohtia. Lähti vähän vinoon ja paineli täysillä pienen kaaren kautta palkalle. Hyvä suoritus kuitenkin, en ottanut maahanmenoa. Ja sitten vielä ihan lyhyt paikkamakuu, Heini ampui pari laukausta, olin kasvot koiraan päin. R kuunteli laukaukset selvästi (läähätys loppui) mutta oli ihan rento. Loppuun vielä palloleikit, kovin hauskaa oli vaikka läähätytti varsin paljon. Hyvä treeni!