Lilille tuli tänään kolme vuotta mittariin! Uskomatonta, miten aika kiitää. Hieno tyttö se on, meidän matami ja erakko. Tykkää niin kovasti kaikista harrastuksistaan, että se on liikuttavaa. Alkaa ehkä vähitellen aikuistua, vaikka ihan pentunen kyllä välillä edelleen. Tänään pääsi synttärien kunniaksi Simpan kanssa fillarilenkille :-) Illalla poron luuta naamariin, kyllä kelpasi.

Rampen kanssa käytiin Uusiksessa lenkillä ja ottamassa vähän tottista. Aloitettiin sivulletuloilla, palkaksi Wubbaa :-) Oli hauskaa ja neiti osasi hienosti. Nopeutta noihin pitää saada, mutta eiköhän sitä tule, kun lelupalkkaa alan enemmän käyttää. Vähän seuraamisia myös, erityisesti oikealle kääntymisiä. Liikkeestä seiso, menivät aika jees. Luoksetulon loppuasentoa, olivat tiiviitä ja ripeitä, tehtiin vaan muutama. Maa-->istu-kaukoja, vähitellen alkaa mennä jakeluun, ei tarvii enää niin paljon käsiapua istumaan nousussa. Nopeutta vaan lisää, niin hyvä tulee.

Eteenmeno ja palloleikkiä loppuun. Jätin eteenmenopalkan Rampen huomaamatta, halusin kokeilla, tajuaako se, mistä on kyse. Lähti kovaa ja suoraan ja eteni sapuskapurkille asti. Vauhti ei ollut ihan yhtä hurja kuin silloin, kun tietää palkan olevan odottamassa. Tosi hyvin kuitenkin, muistaa jo selvästi, mikä juttu kyseessä.

Toinen sessio lenkin jälkeen. Seisomista ja pepputreeniä, muutama seuruu. Palloleikkiä ja toinen eteenmeno siten, että R tiesi palkan olevan odottamassa. Hyvin meni. Noutaminen loppuun: jätin Ramon kapula suussa istumaan, kävelin muutaman metrin päähän. Oli vähän liian vaikea, ei meinannut kapula pysyä suussa, kävin pari kertaa korjaamassa. Sitten pysyi ja neiti toi kapulan ripeästi. Helpotetaan siis tuota eli kapulan pitotreeniä lähellä vielä vaan kärsivällisesti. Ja pallorallit finaaliksi.