Lili tuli tänään illalla hoidosta kotiin ja hienosti meni koirien eka tapaaminen kotona. Otettiin ne ensin haistelemaan pihalle. Lili oli yllättävän nätisti, vaikka yritti pari kertaa haastaa pientä vähän turhan rajusti leikkiin. Sisällä meni tosi hienosti. Lili osasi leikkiä tosi nätisti ja oli ihan innoissaan pennusta. Ramona myös. Pari kertaa kirkui, kun Lili läppäisi vähän rajusti, mutta R ei kyllä yhtään ujostellut leikkiä ihan kunnolla. Tosi tosi hienoa, että eka ilta on mennyt näin hienosti. Saas nähdä tuleeko noista todellinen parivaljakko.. Joka tapauksessa meidän täytyy Simpan kanssa tehdä paljon molempien kanssa erikseen, jotta ei tule Ramonasta koiran koiraa.

Päivällä oltiin tänään R:n kanssa autoilemassa ja hienosti meni. Huutoa tuli välillä, mutta suuremman osan ajasta tyttö oli ihan hiljaa ja nätisti. Ei voinut pahoin tms. Käytiin myös uudessa paikassa ulkoilemassa. Paikkana oli meidän lähiniitty, jossa heinä on tosi pitkää ja rehevää - ja sekös oli Ramonasta hauskaa. Se juoksi pää edellä pusikkoon ja tupsahti sinne makaamaan :-)

Ulkona tulee välillä hepuleita, jossa R "hyökkäilee" nilkkoja kohti ja pitää jotakin haukkumisen tapaista ääntä. Tää on tietysti huono tapa, jota ei ainakaan saa vahvistaa tippaakaan. Toistaiseksi ollaan tehty niin, että otetaan jokin lelu, jolla huomio kiinnitetään muuhun. Vai voiko pentu tajuta tän niin, että saa palkan..? Hmm. Pari kertaa oon myös ottanut Ramonan syliin rauhoittumaan, koska näissä jahtaamisissa sillä menee selvästi kuppi ihan nurin.

Leena