Esineet vuorossa tänään, hakuryhmäläisten kanssa Luukissa. Aste pari pakkasta, lunta sateli hissuksiin, melko tyyni. Ruutu oli varmaan ainakin 50 syvä ja ehkä 15-20 leveä.

Lili eka hommissa. Sille kolme vierasta esinettä. Olipas kummallista ja epälilimäisen haahuilevaa ja huonoa etsintää. Ekan esineen löytämiseen meni vähän normaalia enemmän aikaa, tähän asti työskentely kuitenkin OK. Sitten ei muuta enää löytynytkään! Lähetin useaan kertaan, Lili ajautui joka kerta ruudun oikeaan laitaan ja taka-osaan. Kun ei hommasta meinannut tulla mitään, Marjo kävi näyttämässä lähiesineen. Ja voi pahka mikä koira! Karkasi multa Marjon luo (!!!) eikä löytänyt esinettä megahelpotuksesta huolimatta (!!!!!). Oli ihan hajulla ja pyöri siinä pitkään mutta ei löytänyt ja lähti sitten pois hajulta. Tämä huono. Ei malttanut tarkentaa siis vaan usko petti. Menin sen kanssa sitten esineelle ja odotin, että se löytäisi sen. Hajuvaistotonkin jo tollaisella avulla löytäisi... En halunnut lopettaa tällaiseen valtavaan apuun, joten lähetin vielä etsimään kolmatta esinettä. Ei löytynyt eikä koira enää oikein tehnyt hommiakaan. Niinpä jätin koiran Marjolle ja kävin itse "etsimässä" esineen. Liliä ketutti mutta hyvä niin. Ei hommia = ei palkkaa.

Ramo oli onneksi tänään hyvä, muuten olisi ollut meikäläisen huumori vähissä. Kaksi valmista esinettä kutakuinkin takakulmissa. Tosi hyvällä motskulla lähti etsimään ja molemmat löytyivät nopeasti. Palautti vauhdilla ja käteen asti, molemmista palkaksi Cesaria. Hyvä R!

Esineiden jälkeen otettiin vielä ilmaisut. Ramolle Anne ukkona. Haukutukset 20, 35, reilu 10, aloitus. Oikein hyvä, paljon varmempi kuin eilen.

Simppakin selvisi tässä vaiheessa Luukkiin ja otettiin vielä Lilille uudestaan pari esinettä. Nämä nousivat paremmin kuin eka satsilla, joten ok mieli jäi tästäkin. Pistetään se ekan kiekan sähellys juoksun piikkiin, niin ei tarvii enempää sitä miettiä... Sitten vielä juoksutettiin Lili. Matka pidettiin lyhyenä, jotta ei juoksuplikka lähtisi poikia metästämään. Hyvin juoksi, kyllähän nuo lyhkäiset matkat sujuu (nyt ehkä 200-300 m). Lenkki päälle ja paukut molemmille.

Ja sitten eiku kotiin syömään, 6 h ulkoilun jälkeen olikin jo iiiiso nälkä.