Niin ne esineet. Tehtiin abaut täyssyvä ja ehkä 15-20 m leveä ruutu. Ramolle yksi oma esine, melko lailla oikeassa takakulmassa. Toin Ramon vapaana (namiavulla tietysti tosin) alueelle ja tervehdittiin Tuomas-tuomari. Lähetin ilman hetsausta etsimään, tajusin tämän, kun olin jo lähettänyt. No, hyvin neiti tiesi, mitä oltiin tekemässä. Eteni vauhdilla melko taakse, löysi esineen melko nopeasti ja palautti vauhdilla. Jätettiin tähän, vaikka itse olisin vielä ehkä ottanut toisen. Hyvä, että treenikamut estivät, olisi salettiin mennyt pieleen, kun eka meni niin hyvin :-)

Nyt Ramolle erilaisia esineitä (sellaisia, jotka ei niin mukavia suussa) ja vieraita myös vähitellen.

Lilille kolme esinettä, 2 omaa ja 1 vieras. Omat vasen takakulma ja keskellä vähän puolivälistä poispäin. Nooran hanska oikealla aika lähellä etulinjaa. Simo toi Lilin vapaana alueelle ja tervehtivät myös tuomarin. Näitä pitää Lilille saada nyt enemmän, ei meinaisi neidillä maltti riittää.

Omat esineet löytyivät nopeasti, etsi aika laajalla alueella, teki töitä koko ajan. Sai kehut ekasta ja kunnon palkan tokasta. Haluttiin hyödyntää vieras esine, joten laitettiin L vielä etsimään. Joutui etsimään aika kauan mutta löysi lopulta. Nyt täytyykin vieraita esineita alkaa koittaa tehdä useammin. Tällä kertaa vieras esine oli Lilille vaikeimmassa paikassa (alueen etuosassa), L ei siis mitenkään näyttänyt hylkivän vierasta esinettä, vaan se oli vaan pahassa paikassa.