Pääsiäisen päätteeksi jälkeä Uusmäessä. Tarkoitus oli tehdä helppo keppijälki, mutta tein sitten kuitenkin varmaan vähän liian hankalaan maastoon. Oli aika ryteikköistä välillä ja risuista ja varpuista. Tuuli oli myös aika kova. En antanut jäljen vanheta.

Keppisaldo ei ollut päätä huimaava. Keppejä oli 11, joista 2 meni täysin ohi. Parin kanssa jouduin auttamaan aika lailla, loput L löysi itse. Plus löysi myös bonuksena hanskani, joka oli vahingossa tippunut metsään jälkeä tehdessä ;-)

Ongelmana jäljellä on nyt selvästi liika vauhti. Lili painaa ihan hirveetä tahtia jäljellä, mikä tietysti verottaa tarkkuudesta. Etenkin alku on kauheeta kohellusta, eikä paria ekaa keppiä oo viime kerralla löytynyt - ainakaan ilman apuja. Mietittiin Simon kanssa, että mitä tälle voisi tehdä. S ehdotti, että jos palattaisiin vähäksi aikaa siihen, että laitettaisiin pari ekaa keppiä rasian päälle. Tätä voisi kokeilla. Usein nimittäin, kun L on löytänyt pari keppiä, se vähän rauhoittuu, kun se tajuaa/muistaa, että ai niin, niitä keppejähän täällä ollaan etsimässä. EPK:n jälkitreenit toivottavasti alkavat pian, sieltä saadaan toivottavasti myös vinkkejä.

Vähän tottista jäljen jälkeen. Otin paikkamakuuta. Lähellä oli lapsia leikkimässä ja meluamassa, mistä tuli ihan hyvä häiriö. Tein noin kolme toistoa, eri pituisilla ajoilla. Hyvin L pysyi. Palkkasin isolla määrällä nakkia tms. ja lopuksi leikkiä. Vähän seuraamista, aika hyvin meni. Käännöksiä, aika hyviä nekin. Liikkeestä seisomista ja istumista, alkaa sujua eli L ei sekoita näitä enää toisiinsa niin helposti.

Leena