Toinen karvalapsonen kävi jäljellä, toinen juoksemassa. Ei meinaa yksi auto riittää. Eli S&L kevään ekalla jäljellä. S tallasi Lilille keppijäljen, jossa 25–30 keppiä. Intoa ja vauhtia oli kuulemma järkyttävästi, mikä ei tietenkään ollut yllätys. Jana oli mennyt säheltämiseksi, Lili ei ollut malttanut edetä riittävästi. Simon kanssa pohdittiinkin, että janatreeniä voisi Lilille tehdä seuraavaksi. Itse jäljestys oli sujunut hyvin ja suurin osa kepeistä oli löytynyt.

 

Rampen kanssa käytiin juoksemassa. Iltaysin maissa vasta käytiin, mutta oli ihana ilma ja kevyt juosta. Rekkunen oli aivan kevätmielellä ja korvat karussa. Kerran pääsi taas rusakon perään ja oli näkymättömissä kymmenisen sekkaa. On ne pitkiä sekunteja. Sitruunapantalainapyynnön laitoin menemään, sori vaan Rampe.

 

Tajusin tuossa myös, että kaksikko pitäisi madottaa ja rokotuksetkin käydä taas laitattamassa viimeistään kesäkuussa. Eipä niitä juuri muutoin ole *kopkop* tarvinnut lekurissa käyttääkään. Lili ei ole tainnut käydä sitten edellisen rokotuksen ja Ramokin vain kerran tai pari. Onni on terve koira!