Tällä viikolla tottisteltu kumpikin tahoillamme koirien kanssa. Rampen kanssa lenkkien yhteydessä käydään melkein joka kerta ottamassa pienet sessiot pallokentällä. Pepputreeniä, istumista/maahanmenoa/seisomista, luoksetuloa, eteenmenoa. Aika kivasti sujuu. Täytyypä nyt kehittää vähän uutta, ettei mene tylsäksi.

Tänään käytiin tottistreeneissä Luukissa koko kööri. Simo teki Lilin kanssa. Ei päästy kentälle, kun se oli niin mutainen ja märkä, joten esteet jäivät tekemättä. Ottivat ekaksi tuomarille ilmoittautumisen, Terhi ja Seneca parina. Hienosti meni. Sitten seuruuta ja henkilöryhmää, kivasti meni tämäkin. Simo tosin jäi jumittamaan seuruun kanssa; Lili vähän kääntää etukroppaa seuratessa ohjaajan eteen, Simo haluaisi korjata tämän. Itse oon osaksi sitä mieltä, että seuruu on riittävän hyvää eikä nyt hyvää intoa pidä riskeerata hinkkaamisella. Anin kanssa miettivät, että kosketuskepillä voisi onnata. Koitan toppuutella Simoa, ettei ihan karseeksi hinkkaamiseksi menisi ;-) Ottivat myös muutaman eteenmenon, ekalla L tiesi, että oli palkka, hyvin meni. Myös pari seuraavaa onnasivat. Sitten paikkamakuu sillä aikaa, kun Terhi ja Seneca tekivät. Lili pysyi hienosti, oli hiljaa eikä ollut kovin levotonkaan. Simo oli selkä siihen päin, suht lähellä kuitenkin. Mutta hienosti siis meni.

Ramon kanssa tehtiin pepputreeniä ja lyhyitä seuraamisia. Hyvin kuulemma meni, asento ja paikka kunnossa. Olin tosin vähän epäileväinen, että olivatko treenikaverit tarpeeksi tarkkoina. Mutta Simokin sanoi, että hyvältä näytti, pakko se kai on uskoa :-) Pitäisi saada Hansu taas tuomariksi, jotta tulisi kriittistä silmää.

Tehtiin myös tuomarille ilmoittautumista, namiapua oli vielä. Aikas kivasti meni. Henkilöryhmää, hienosti meni tämäkin. Onpa meillä taitava penska :-)

Sitten vielä vähän istumista ja lyhyt paikkamakuu + leikkiä.