Käytiin Annikan ja porukoiden kanssa tokoilemassa Malminkartanossa. Muut treenasivat hiekkakentällä, mutta Lilin kanssa ei treenattu siinä: syynä oli skeittiramppi, joka oli hiekkakentän vieressä. Lili aloitti skeittaajille haukkumisen jo autossa ja haukkui aluksi melko paljon ulos päästyään. Totesin heti, että meidän ei kannata tässä treenata. Odoteltiin sitten kun muut treenasivat siinä; samalla "treenattiin" Lilin kanssa skeittaamisen ääneen tottumista. Kyllä L alkoi rauhoittua melko nopeasti, mutta loppuun asti yksittäisiä haukahduksia tuli kuitenkin. Tätä täytyy nyt käydä Lepuskissa treenaamassa, koska, kuten Annika sanoi, useammassa paikassa on skeittiramppi koirakentän vieressä...

Siirryttiin sitten vähän eri paikkaan nurtsikentälle, johon skeittaajien äänet eivät kuuluneet. Aloitettiin tokopaikkamakuulla. Lili ja Rusina keskellä. Meni oikein hyvin, L piti melkein koko ajan kontaktia. 2 min aika.

Seuraamista, Annika käskytti, hyvin meni. Ihan aluksi L hieman poikittaa, mutta se helpottaa, kun on hetki edetty. Sikälikin hyvä suoritus, että Rusina ja Pipru olivat ihan lähellä häiriöinä.

Liikkeestä maahameno oli hyvä, samoin luoksetulo - jossa L tosin tuli ihan vähän vinoon, mutta oikein hyvin ja hyvällä vauhdilla muuten. Liikkeestä seisomisessa L tarjosi maahanmenoa - oli varmaan aiempi liikkeestä maahanmeno niin tuoreessa muistissa. Annika neuvoi kertomaan Lilille ennen liikettä, mitä tulee seuraavaksi. Tein näin ja hipaisin Liliä kuonoon ja sitten seisominen menikin oikein hyvin! Täytyy tämä muistaa jatkossa eli kun liikkeenohjaajan/tuomarin höpinöiden välissä on aikaa, ehtii ihan hyvin kertoa Lilille, mitä on tulossa.

Kierrettiin vielä lopuksi skeittiramppi vähän lähempää. Pari haukahdusta tuli, mutta aika rauhallisesti L meni. Varmasti apua siitä, että Rusina ja Pipru olivat välittämättä äänistä.

Leena