Tottista BAT-hallissa. Neitokainen oli aika innoissaan ja piippasi vähän turhan paljon.

Aluksi seuraamista ja perusasentoa. Hyvin meni, tosin L oli jotenkin niin innoissaan, että piippasi välillä ja tuppasi edistämään. Käännökset oikeaan ja vasempaan menivät hyvin. Täyskäännös oikeaan hieman väljä, vasuriin parempi. Muutama liikkeestä seisominen. Aluksi tarjosi istumista, käsiapu auttoi, ja sitten olikin tosi hyvä ja nopea seisominen. Täytyy muistaa aluksi eka aina auttaa kädellä, niin ei tule epäonnistumista alkuun. Muutama liikkeestä istuminen, tosi nopeita - hyvä!

Hyppyä. Aluksi koitti vähän haukahtaa, mutta oli sitten loppuajan hiljaa. Tein pari ihan kokonaista suoritusta ja tosi hyvin meni!

Paikkamakuu ryhmässä. L pysyi hienosi. Vierestä Essi nousi ensin istumaan ja liikkui vähän eteenpäin ja L pysyi silti hienosti. Muutakin häiriötä oli, joten hyvä suoritus - vaikkakin neiti oli vähän levoton. Tehtiin vähän myöhemmin myös itseksemme paikkamakuu, samalla Scifi teki vieressä tottista. Scifi teki mm. yhden luoksetulon kentän poikki ja L pysyi hienosti.

Kaukoja. Aika hyvin meni huomioon ottaen sen, ettei ollut tehty tätä vähään aikaan. Maahanmeno on aika hidas, mutta koira pysyy paikallaan eli ei liiku eteen- tai taaksepäin. Istumaan nouseminen on nopsa. Nyt kävi kahteen otteeseen silleen, että maahan-istu-maahan saakka meni hyvin, mutta sitten jouduin antamaan kaksi käskyä istumaan nousemiseksi. Täytyy treenata tätä kotona ja tehdä välillä myös pidempiä sarjoja.

Leena