Aamulla nukuttiin pitkään EPK:n pikkujoulujen jäljiltä. Kivaa oli hyvässä seurassa, hyvät sapuskat ja ihana Singstar ;-) Onneksi jätettiin kuitenkin baariin lähtemättä, muuten tämä päivä olis ollut varmaan aika paljon vähemmän kiva.

 

Koiria oli aamulla sänkyyn pomppimassa vain yksi, koska olin vienyt Ramon hoitoon ystävälleni ennen pikkujouluja. Ramo menee Katjalle hoitoon meidän vuodenvaihteen matkan aikana eli kävi vähän tutustumassa paikkoihin. R ei ollut Katjalla hoidossa ennen ollut, mutta hienosti oli mennyt. Katja tykkää rapsutettavasta rekusta, joten Ramo oli kuin kotonaan ;-) Tosi hyvin oli kuulemma käyttäynyt ja ”pakko se oli sänkyyn päästää, kun se oli niin ihana”. Ei ollut koissulaisella mikään kiire meikäläisen matkaan, kun kävin sen hakemassa tänään. Lili oli siis pikkujouluillan yksin kotona ja olin kovin onnellinen kun tultiin kotiin. Kunnon härdelli päälle keskellä yötä.

 

Suoraan Katjalta suunnattiin sitten ATD-hallille Piian kanssa tottistamaan. Ramo oli mainiossa vireessä taas koko treenin ajan. Tehtiin ensin kimppamakuu P&Monan kanssa. Molemmat makasivat kuin sfinskit, täytyy sanoa. Olin näkösällä, aika oli varmaan parisen minuuttia.

Sitten seuruuta, käännöksiä. Täyskäännös taas oikein passeli, oikeat myös varsin hyviä. Itse seuruupaikka on nyt tuntunut tosi hyvältä viime treenit. Liikkeestä maa, nopeutta haettiin, supereita olivat! Sitten pari noutokapulan palautusta hallin hyllystä lainatuilla kapuloilla. Oikein hyvät, ei hidastellut vierailla kapuloilla. Liikkeestä seisomista, suht hyviä. Kerran pysyi hienosti kun kävelin pois mutta palatessa koiran toiselta puolen kääntyi mukana. Näissä treeniä siis.

 

Tokohyppy (avo). Jäi ensin seisomaan mutta istui ennen kuin ehdin tehdä mitään. Treenattiin sitten sitä istumista ja koko liike loppuun. Hyppyytin vielä edestakaisin joitakin kertoja juosten vierellä. Ja agiputken kanssa pelleiltiin, olipas hauskaa. Luoksetulo loppuun, oikein hyvä tämäkin. Hieno pieni koira!

Hallilta ajeltiin Uusikseen ampumaan Monalle ja Ramo pääsi haukkumaan Piian. Neljä haukutusta: 35, kunnes saavuin (50?), 60, 15. Hyvin sujui, Piian takki sai kunnon räkäkasteen kun pieni paukutti.


Ja sieltä sitten hurautin Mevetiin hakemaan Ramon Ba
ck on trackin, joka oli vihdoin saapunut. Testailin sitä Ramolle heti illalla. Hyvä kokoiselta se vaikutti. Neitokainen ei itse ollut erityisen ihastunut uuteen takkiinsa, mutta eiköhän se siihen totu, etenkin jos se oikeasti vaikuttaa siten, kuin pitäisi/väittävät.