Tänään töiden jälkeen mun veljelle Ramon kanssa. Mukavaa oli, Ramo oli nätisti. Ainoastaan piti vähän ihmetellä ja haukkua, kun Atte ja Aaro alkoivat yhtä aikaa "tanssia" eli pyöriä villinä ympäriinsä ja kaatuilla päälle.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Illalla vielä kaverin vuorolla Lily'siin tokoilemaan. Lilin kanssa avon liikkeitä taas. Kaukot meni kivasti, salilla oli jonkin verran häiriöitä, mikä oli tosi hyvä juttu. Hyppy + istu meni sinänsä hyvin, Lili vaan jää esteen toiselle puolelle tosi lähelle estettä, jolloin takaisin päin hypyssä se joutuu ponnistamaan tosi läheltä estettä.

 

Liikkeestä jäävät menivät molemmat hyvin. Vähän seuraamista, ei ongelmia.

 

Paikkamakuu vieraan bernin kanssa. Itse menin piiloon, olin noin 3 min. Ihan hyvin kuulemma meni, vähän oli L kankkua vaihtanut mutta ei paha lainkaan. Ei ääntelyä.

 

Ramon kanssa perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamista. Seinässä oleva peili auttoi tosi paljon! Itse näki hyvin koiran paikan ja asennon, helpotti treenaamista huomattavasti. Tehtiin näitä sitten aika paljon.

 

Liikkeestä seisomista, aika jees. Paikkamakuu, jossa hölmö minä vaadin liikaa: toisessa päässä salia koiraa valokuvasi mies kyykyssä, joka oli Ramosta epäilyttävä ja se nousi makuusta ja pöhisi vähän seisaallaan miestä kohti. Otettiin uudestaan lyhyt ja onnasi. R on häiriöttömässä tilanteessa niin rauhallinen makuussa, että tein liian vaikean; täytyy muistaa häiriössä helpottaa.

 

Lily'sissä on nyt vapaavuorot arkisin 15–17, täytyy noitten peilien takia koittaa päästä sinne vielä tässä keväällä.