Eilen Rampsun kanssa käytiin lenkillä pikkusen tottistelemalla Lintulaakson koulun kentällä. Perusasentoja, muutaman askeleen seuraamista ja leikkimistä. Kyllä oli ripeitä perusasentoja! Paikka alkaa olla aika hyvä, oon tyytyväinen, että oon jaksanut hinkata sitä himassa. Ja hinkkausta täytyy siis tietysti jatkaa vielä pitkään, jotta hyvästä paikasta ja suorasta asennosta saa satavarman. Ramona selvästi vähä väistää mua ulkona enemmän kuin sisällä, kun otetaan askelia/"seuraamista". Liekö sitten nuo talvitamineet + treeniliivit, jotka tekee sen, että R koittaa olla vähän väljemmin ulkona kuin sisällä. Korjaan tuommoiset väljyysyritykset kyllä, eli niistä ei palkkaa. Ja tietysti tuohon vaikuttaa se, että R ei varmasti ole vielä sisäistänyt oikeaa paikkaa kunnolla. Jatkamme siis harjoituksia :-)

Tänään vietin iltani Sinooperissa teemana hääkoristelut. Huh. Ei oo helppoa hommaa, mutta lopulta saatiin tosi kivat kamat hankittua täydellisten ideoiden toteutukseen :-) Simppa hoiti koirat, kävivät Painiityssä lenkillä ja moikkasivat Harria ja koirian sen jälkeen. Lilillä on joku kummallinen vaihe nyt, vahtii vieraita koiria kovasti ja muutenkin on vahti- ja haukkuherkkis. Lenkillä oli vetässyt kunnon haukut vieraille koirille, Simo oli hetkeksi kypsynyt pahasti. Nyt turhat lössytykset tuolta vanhemmalta pois ja kurikuuri. Tai siis ei liikaa lössytystä Ramonallekaan tietty :-)

Niin ja tuo Remppa-Ramo: R oli tänään päivällä keksinyt suurentaa Lilin nuoruusaikoinaan meidän eteisen seinään aloittamaa reikää... No, nähtiinpä sekin, kun tuo tapaus pääsi jyrsimisen makuun. Ei ole käytännössä mitään tähän mennessä tuhonnutkaan, joten jo oli aikakin :-) Kattelin Lilin nuoruusaikana pitämästäni päiväkirjasta, että Lilikin oli näihin aikoihin puuhastellut seinän parissa. Tai no niin, eihän me voida tietystikään tietää, kumpi sen seinän päätti rempata. Mun syyttävä sormi osoittaa kyllä suoraan penskaa, tuskin L enää tässä iässä kekkaisi tuollaista harrastusta jatkaa. No, huomiseksi R pääsee joka tapauksessa keittiöön, josko remppahammasta ei siellä kolottaisi niin pahasti...

Lili on puolestaan mun äidin sanoin ihanasti ja sopivasti tanakka. "Lili on tuommoinen tuhti tyttö", ihasteli äiti tänään illalla, kun niillä pikaisesti käytiin. Ja minä siihen, että eikä oo, sillä on vaan iso turkki ja lyhykäiset jalat! Kylkiluut tuntuu oikeesti ihan hyvin, ei Lilillä mun mielestä ole ylimääräistä. Hoikkis-Ramona tietysti siinä rinnalla tekee Lilistä pulleron näköisen :-)