Päästiin vielä vikalla lomaviikolla muutamaksi päiväksi mökille - ihanaa! Sääkin oli hieno paitsi ke aamupäivä, jolloin oli aamupäivällä aika kaamea ukkosmyrsky. Ramona kävi ukkosella pissalla pikaisesti, ei pelännyt.

Ramona tykkäsi Sipoon mökistä, jossa se ei siis aiemmin ollut käynyt. Erityisessä suosiossa olivat mustikat, joita oli ihan pihapiirissä. En tiedä, oppiko Ramona Lililtä mustikoiden ihanuuden, mutta pian se jo itsekseen rymysi mustikanvarpujen seassa ja tuhisti menemään, kun nassutti mustikoita. Lili siis tykkää niistä myös ja syö suoraan puskista. Tulee neitokaisille sitten kisat ens kesänä, kun mustikoita on toivottavasti vielä enemmän tarjolla :-)

Uusia kokemuksia Ramonalle oli myös mm. sauna, jossa se tosin kävin vaan pikaisesti mun sylissä. Ramona pääsi myös ekaa kertaa veneilemään ja hyvin meni sekin. Neiti tuntuu ottavan kaikki uudet kokemukset rennosti. Käytiin veneellä ihanassa pienessä saaressa, jossa Lili saatiin moneen kertaan uimaan kepin kanssa. Ramona katteli häntä heiluen rannalta, mutta ei uskaltanut itse veteen. Vein sen sitten pariin otteeseen itse ihan matalalle - ja aika kiire oli tytöllä pois vedestä. No, täytyy vielä koittaa ehtiä ennen vesien jäähtymistä tutustuttaa Ramonaa veteen. Lili tosiaan ui ihan kunnolla, mikä oli kiva yllätys. Yleensä se himmailee aika pitkään ennen kuin uskaltautuu veteen, mutta nyt ei kauaa kestänyt.

Mökillä Ramona myös pääsi puristeluiden makuun. Niiden parissa neiti viihtyy pitkään! Eihän se niistä juuri mitään saa irti, mutta tykkää kovasti. Eikä ole massu mennyt sekaisin.

Leena