Loppuviikosta oli veto pois ja aika vähissä olivat treenailut. Höh. Hanget on onneksi suotuisat rekkujen väsytykseen. Keskenään riekkuvat normaalistikin ja nyt voipi vielä heitellä keppiä umpihankeen. Hassun näköistä puuhaa. Rampella on parempi tekniikka. Lili hyppää täysillä hankeen eikä ole oikein tajunnut, että sieltä ei voikaan ponnistaa samalla tavalla kuin polulta. Vauhti tyssää ja se uppoaa lumeen ja luovuttaa, kun näkee Rampen kauhovan nopeammin keppiä kohden…

 

Ramon kanssa lenkillä parina iltana pudotettua esinettä. Muutama tossun nostatus läheltä ensin, sitten pari kolme siten, että koira näki, kun esine jäi. Ja loppuun 1–2 siten, että tossu jäi salaa. Oikein hyvin sujui, tuhatta ja sataa hakee tossun ja tykkää kovasti hommasta. Parilla kerralla piilotin tossua vähän lumeen, jotta joutuu käyttämään nokkaansa.

 

Kotitreeniä samoin vähäsen. Kakeissa edistystä: nyt seiso-maa ollut enemmän treenissä ja siinä ollaan päästy takapalkkaosioon. Välillä tehty istu-maa-seiso-maa jne., seiso-istu-seiso on ihan alkutekijöissään, sitä pitää alkaa enemmän nyt. Kapulan nostatuksia säännöllisen epäsäännöllisesti myös. Löysin koirarojulootan pohjalta vielä yhden kapulan, joten variaatiota on jo kotona ainakin kuuden erilaisen kapulan verran. Jääviä myös.

Tänään juostiin kammolenkki aamulla. Kiva ilma jne. mutta tuntui aivan karseelta. Maanantaina taas.