Viikonloppu vierähti mökillä relatessa. Lili oli NIIN intona, kun se tajusi päässeensä mökille. Sai hullut hepulit, kun pääsi autosta ulos. Lauantaina käytiin juoksemassa. Laitoin juoksureleet Lilille ja aluksi se ei oikein tajunnut hommaa. Varmaan oltiin juostu kilometrin verran silleen, että se juoksi vieressä, kunnes se sitten yhtäkkiä meni eteen ja juoksi sitten koko loppulenkin hienosti oikeassa paikassa. Oli melko kuuma, varmaan +20, mutta ei tuntunut haittaavan Liliä.

Annoin Lilille ison herkkuluun jossakin vaiheessa lauantaina ja siitähän alkoi aikamoinen piilotuskierre. L etsiskeli luulle hyvää paikkaa ja kaivoi sen useampaan kertaa piiloon. Syömään se ei sitä ehtinyt lainkaan! Jossakin vaiheessa illalla otin luun siltä pois, kun en halunnut, että se lähtee pihapiiristä kauas.

Tänään illalla käytiin tottistelemassa Luukin kentällä. Lilin kanssa otettiin yksi nouto, meni kivasti. Palautus saisi edelleen olla reippaampi, mutta on se musta nopeutunut. Sitten otettiin hyppyä ja hyppynoutoa. Hypyssä jätin sen istumaan toiselle puolelle ja menin itse toiselle puolelle kannustamaan sen yli. Ihan hyvin meni. Tätä otettiin muutama kerta. Sitten hyppyytin sitä kapula suussa, hyvin meni.

Sitten otettiin eteenmeno. Otin ekaksi seuraamista eteenmeno suuntaan. Vähäsen oli piippausta ja sitten herpaantui kontakti. L taisi tietää, että eteenmeno on tulossa. Palkka oli kuitenkin viety Lilille siten, ettei se nähnyt. L lähti hienosti, mutta kaarsi suoraan juostuaan loivasti oikealle eli esteitä (ja reppua = herkkuja) kohti. Toisella yrityksellä sama juttu. No, sitten tehtiin niin, että palkka käytiin näyttämässä sille ja sittenhän se meni hienosti. Lopuksi otin vielä paikkamakuun siinä vaiheessa, kun toinen koirakko teki. Olin itse melko lähellä Liliä ja välillä selkä siihen päin. Ihan hyvin meni, mutta alussa L oli selvästi taas levoton.

Leena