Viikonloppuna taas mökillä. Ulkoilua, hyvää ruokaa, sauna, pulahdus järvessä eli tykättiin taas kovasti. Koirien kanssa ei mitään erikoista, joutuivat juoksun vuoksi olemaan normaalia enemmän sisällä. Ja haistelemaan hyviä tuoksuja tuvan puolelta, mulla on nimittäin jonkinnäköinen leivontapuuska päällänsä...

Aika hyvä kanttarellipaikka löydettiin ja syötiin megahyvää k-kastiketta molempina päivinä, nam.

Tunnareita tehtiin sentään molempien kanssa. Rampella ihan liikaa vauhtia aluksi, otin sitten nampat mukaan ja se kyllä auttoi. Unohtui kyllä pariin otteeseen nuuskimaan namppoja maasta pidemmäksikin aikaa ja annoin uuden oma-käskyn. Ehkä 10 treeniä yhteensä viikonlopun aikana Ramolle. Lilillä vähän sama vika eli intoa on kamalasti ja malttia aika vähän. Simppa teki sitten aluksi enemmän yhden piilottamista heinikkoon, vaikeisiin paikkoihin, jolloin L joutui tosissaan hakemaan. Auttoi tämäkin.


Mun äiti (!) toimi Rampelle kerran myös ukkona. Ukko oli ihan täpinöissään tärkeästä tehtävästään :-) Hyvin haukkui R, vaikka virkaintoinen ukko oli mitä kummallisemmissa asennoissa ja sadetamineet niskassa.


La-aamuna käytiin äipän ja koirien kanssa juoksemassa, kolmas lenkki tälle viikolle, hyvähyvä. Sunnuntaina reippailtiin uudella metsätielenkillä, olisko ollut 10 km. Oikein kiva reitti ja koirat tietysti tykkäsivät. Ihana sääkin vielä kaiken lisäksi.


Tänään alkoi ”virallinen” tottiskausi, Luukissa oltiin parkkiksella. Oli aika vetämätön olo, flunssako piru meinaa iskeä, joten Rampen treeni jäi aika lyhyeksi. Tehtiin seuraamista ja henkilöryhmä, jossa kaksi vierasta immeistä, ei reagoinut lainkaan. Sitten vielä liikkeestä istumista, johon olen nyt kehittänyt tai ainakin tänään kehitin poikkeuksellisen mahtavat vartaloavut. Voi kiesus. Mitä enemmän keskityin siihen, että kumartuisi koiran puoleen ym., sitä pahemmin niin varmasti tein. Prkele. No, relaksoiduin sitten kuitenkin ehkä lopuksi silleen, että saatiin pari parempaa suoritusta. Sitten vielä muutama kopelointi, uudet ihmiset Anna & Anna kävivät kopeloimassa, suht hyvin meni. Tosin tokon luoksepäästävyys tyyliin eikä mitään messevää kopelointia tosiaankaan.


Saara vielä haukutti Rampen mettän puolella, outoja asentoja ja pidemmällä matkalla, hyvin sujui. Kotona pihalla vielä tunnari (5 väärää + oma), joka oli tosi loisto – ja pitihän sitten ottaa partsilla vielä toinen, joka oli huono. Tou. Ennen unta vielä partsilla uusi, kun jäi toi huono niin vaivaamaan, onnistui tämä onneksi sentäs...