Kiireinen viikko sai jatkoa tänään, kun vietin koko päivän Messarissa rakentamassa Voittaja-näyttelyä. EKK:n talkoohommia siis. Pystytettiin kehiin numerolippuja ja matotettiin yksi h**tin iso sali/halli. Simo kävi Jannen, Eevan ja heidän hoito-vehniksensä Danan kanssa Halkolammella koirien kanssa kunnon lenkin. Rara ja Dana olivat leikkineet oikein intona koko ajan, Lili oli haukkumisensa vuoksi osan aikaa kiinni.

Simo vei Lilin Marille loppuviikoksi hoitoon. Jäi sinne ihan kiltisti, tuttu paikkahan se on. Rara on sitten la-aamuun asti ainoa koira, silloin reissaaminen jatkuu, suunnataan Tallinnaan viikonlopuksi. Tuukka tulee meille asumaan ja hoitaa Raran. Pia, Hansu ja Gabi tulee/menee varmaan Raraa kattomaan la/su, varoitin Tuukkaa jo etukäteen, että pentusen fanijoukko saapuu neitiä moikkaamaan ;-)

Ilta köllittiin sitten sohvalla Linnan juhlia katsellen, Rara nautti ainoan koiran etuoikeuksista = sohvalla meidän kainalossa.

Ai niin, R:n sisäsiisteys kehittyy hitaasti mutta varmasti. Nyt ei oo pitkään aikaan *kopkop* tullut pissoja sisälle silloin, kun me ollaan kotona. (Isoja hätiä ei oo siis tullut kotiin kertaakaan, ainoastaan kerran sisälle, kun oltiin koirakaverilla kylässä, kun R oli ihan pieni.) Öisin pissiminenkin on vähentynyt, viime yönä tosin taas oli lammikko tullut mutta sitä ennen meni useampi yö ilman. Ainoa kökkö juttu on nyt nuo pitkät työpäivät, silloin yhdet pissat kyllä tulevat sisälle. Ja tohon on vähän vaikea puuttua. Täytyypi funtsia asiaa. Häkittäminen varmasti auttaisi mutta meillä on molemmilla nyt sen verran pitkät työmatkat, että on vaikeeta käydä sitten puolivälissä päivää päästämässä toinen ulos.

Leena