Aamulla juoksemassa, molemmat mukana. Kivaa oli, jaksettiin kaikki juosta :-) Olispa useammin näitä päiviä, kun ehtii aamulla käydä juoksemassa. Teen tällä hetkellä 4-päiväistä työviikkoa, maanantait oon kotona lukemassa. Kummasti siis maanantaisin ehtii lenkkeillä oikein hyvin...

Illalla Raran kanssa tottista Lepuskin up:ssa, runsaasti häiriötä, skeittaajat vieressä ja paljon ulkoilijoita. Niin ja kaksi ratsastajaa, jotka piti puhista, tämä kuitenkin onneksi ennen treeniä. Pepputreeniä ja seuruuta, olin tyytyväinen koissulaisen touhuun. Oikealle käännöksiä pitää hinkkailla edelleen. Liikkeestä istumista, koiran taakse lentävä pallo palkkana, nopeita. Luoksetulon pyssäystä seisomaan, ihan OK. R ei musta ole tajunnut tätä vielä, stopit eivät ole salamannopeita. Mutta luulisin, että lähtee tuosta nopeutumaan kun tehdään enemmän. Kapulan luovutuksia ja otetta, ote alkaa olla aika kiva. Luovutuksia parin askeleen matkalta, oikein hyviä ja tiiviitä. Sitten yksi kisa kapulalle, nopsasti toimi koissu. Pitäisi ottaa nyt kapulan tuonteja pidemmältä matkalta.

Hyvin toimi R taas, itse oon vaan tuossa leikittämisessä niin pirun hidas. Pitäisi saada pidettyä tempo tekemisessä parempana, nyt tulee koiralle tylsiä taukoja välillä kun sähellän pallon kanssa. R:n vire selvästi hetkiseksi laskee, kun räpellän palloa taskuun ja ulos.

Ennen treenejä Noora oli Ramolle ukkona (kiitos!). Otettiin kolme haukutusta. Ekalla oli vähän hakemista, haukkui viiteentoista taas hyvin mutta sitten epäusko iski ja hiljeni. Lähetin uudestaan ja Noora palkkasi aloituksesta. Tokalla ja kolmannella oli varmuutta ihan eri tavalla touhussa mukana. R haukkui parisen kymmentä molemilla, näytti jotenkin loksahtavan paketti kasaan. Koitan saada huomenna haukutuksen taas aikaiseksi. Kummasti tähänkin touhuun tuo treenaaminen auttaa...

Sitten siis "oikeat" treenit, joiden lopuksi Rara hommiin Sera-malin kanssa samaan aikaan. R oli hienosti eikä ottanut häikkää Seristä. Tuomarin tervehtiminen meni jees. Tehtiin myös vähän liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Istumiset hyviä, maahanmenot omituisia toinen kyynärpää ilmassa ja valmiina ponnahtamaan ylös -tyyppisiä. Ei olla noita tehtykään, otetaanpa tästä pikku kuuri päälle. Paikkamakuu, oli hyvin. Pari luoksetuloa, joista eka eteen ilman apuja. Osasi pieni taitava tyttö hienosti. Toinen sitten vauhdikas ja meikä oli auttamattoman hidas kaivamaan narupalloa taskusta. Puuh. Illalla vielä tehtiin vähän maahanmenoja ja kosketusalustaa kotona.

Simo ja Lili viettivät laatuaikaa kahdestaan, Simo mm. haetutti (Lilin mielestä iki-ihanaa) damia, ja puuhastelivat muuta kivaa. Lili on taas piippaillut viime aikoina enemmän, joten koitetaan nyt rauhoittaa kokeen alusviikko siinä mielessä, että koirat eivät ole yhdessä mukana autossa siten, että Lili joutuu jännäämään, että pääseekö se tekemään vai R. Lilihän piippaili aiemmin, olisko ollut vajaa vuosi sitten, aika paljon autossa ja odotellessa ym. Välissä piippailu oli melkein kokonaan pois mutta nyt sitten taas. Menee vähän kausissa tuon neitokaisen elämä.