Tänään käytiin koko kööri Luukissa vähän treenamassa. Otettiin molemmat koirat kentälle, Lili sai treenata eka ja R odotti laidalla. Ja piti mökää. Välillä malttoi olla hiljaa mutta sitten taas väyhväyh. Vieressä koirapuistossa mökänneet koissut kiihdyttivät vähän lisää.

Lilille ekana seuruupaikan hinkkaamista ja liikkeestä seisomista. Kivasti meni, ehkä toivottavasti saataisiin tuo paikka palautettua ruotuun ilman sikapitkää vääntöä. Täytyy vaan olla tarkkana nyt paikan kanssa, ei lipsumista! Liikkeestä seiso meni hyvin, heti alusta oikea liike. Juoksusta myös hyvin. Alla seuruun hinkkauskuva, meikäläisellä kroppa liikaa kiertää ja olisin tietty voinut luottaa Simon sanoihin koiran asennon suhteen (tou).

1728545.jpg

Ruutua, vain ruutuun juoksemista siis, siitä palkka. Ihan jees meni, tosin vauhti olis voinut olla vähän parempi. Tässä tötsät saa kyytiä, kun kiire pallolle:

1728541.jpg

Noudot: tasamaa, hyppy ja este. Kaikki meni hyvin. Tasamaassa palautusvauhti olisi voinut olla hivenen nopsempi. Eteenmenoja pari, L tiesi, että palkka odotti. Täysillä ja suoraan, hyvähyvä. Sit vielä pari luoksetuloa. Eka kokonainen liike eteentuloineen, toka vapautus lentävälle pallolle vauhdista.

1728513.jpg

Sitten Rampe, joka oli aika intona kun pääsi hommiin odottelujen jälkeen. Eka otettiin perusjuttuja: perusasentoja, pepputreeniä, seuruita. Käännöksiä vasuriin, oikealle käännökset unohtuivat taas! Voi mua, nyt täytyy muistaa paremmin. Simon mukaan paikka kunnossa ja hyvältä näytti. Palkkana lentävä nakki tai pallo. Liikkeestä istumista myös, oikein hyvin meni, nyt malttoi jo jäädä hyvin paikalleen, vaikka jatkoin itse matkaa muutaman askeleen. Vähän maahanmenoja, joissa Simon mielestä R teki aluksi siten, että perä meni ihan hivenen nopsemmin maahan kuin etu. Otin tarkemmin ja sitten sujuivat oikein, hyvä bongaus Simolta.

1728556.jpg

Sitten otettiin muutama kapulan luovutus, intoa oli kivasti. Kokonainen nouto siten, että vein kapulan. Ihan piiru paluuvauhtia vielä lisää, sitten bueno. En vaatinut nättiä luovutusta.

1728547.jpg

Otettiin myös hyppyestettä ihan matalalla. On hiffannut nyt homman siinä mielessä, että ei yrittänyt lainkaan kiertää edes aluksi. Hassusti toiseen suuntaan hypätessään koitti ponnata esteestä, toiseen ei. Ja taas ponnisti tosi kaukaa, jos jätin sen liian kaukaksi esteestä. Mietittiin Simon kanssa, että voisi nyt hyppyyttää Raraa narun tms. yli, jolloin ei pysty ponnaamaan esteestä lainkaan. Näin alotettiin Lilin kanssa aikoinaan hyppytreeni ja sillähän ei esteestä ponnaamista ole koskaan ilmennyt. Voisi myös tehdä agityyliin niin, että juoksen koiran rinnalla ja hyppyytän siitä, josko ponnaisi vasta käskystä...

Pari luoksetuloa, eka eteen ja toka pallolle vauhdista. Lopuksi patukkaleikkiä, S oli jotenkin parempi kuin mä. Mun pitäis ite varmaan keskittyä paremmin tohon hommaan tms. ja olla enemmän/aidommin mukana.

1728549.jpg

1728551.jpg

1728552.jpg

Lopuksi otettiin molemmille paukut yhtä aikaa. Laitoin ne vierekkäin makuuseen, nampat taakse ja vapautus. S ampui kolme kertaa, kun etsivät nameja, kummaltakaan ei reaktiota. Ens kerralla vois ottaa paukut vähän lähempää.

1728554.jpg

Tässä vielä juniori seisoo ja näyttää hassulta :-)