Tahti on viime aikoina laumassa vähitellen hidastunut. Lenkkeilty ollaan suht normaalisti, myös meikäläinen mahani kanssa. Aika hyvin olen vielä jaksanut tallustella koirien kanssa 1-2 h lenkkejä, tosin hitaampaa vauhtia. Etenkin Rampella on ollut vähän vaikeuksia hidastaa tahtia (remmi)lenkeillä.

On kyllä huippua, että kunto on ollut niin hyvä, että edelleen viikko ennen laskettua kykenee liikkumaan näinkin hyvin. Tosi vähillä vaivoilla olen siis selvinnyt tähän saakkaa, toivottavasti jatkuu näin…

Simo on pariin otteeseen käynyt koirien kanssa vielä jäljellä, mikä on oikein kiva, jotta ovat molemmat kokeen jälkeen vielä päässeet hommiin.  Tänään molemmilla sujui jäljellä suht hyvin. Lilillä hyvää janatyöskentelyä. Eka keppi jäi, sen jälkeen nousivat kaikki. Näin tuntuu usein Lilillä menevän: jäljen alussa on liikaa virtaa ja tarkkuus kärsii tästä. Rampella sujui hyvin sekä jana että jäljestys ja kaikki kepit nousivat.

Lilille oli suunnitelmissa yrittää vielä lokakuulle yhteen jälkikokeeseen, mutta ilmoaika meni sitten ohi, vaikka kuinka yritettiin se muistaa... Voittajan paikkoja oli kokeessa vain pari, joten ei niitä olisi todennäköisesti saatukaan. Ensi vuonna sitten pitää keväällä olla ajoissa hereillä.

Tottistelut on oikeastaan olleet tauolla sitten kokeen, mistä on vähän huono omatunto, kyllähän sitä jotain pientä edelleen jaksaisin. Mutta otan tämän nyt sitten itsekin vähän pidemmän treenitauon kannalta. Mieli tekisi treenaamaan ja juoksulenkeille ym., joten motivaatiota luulisi sitten ainakin riittävän, kun taas jossakin vaiheessa pääsee hommiin :)

Koirat selvästi tykkäävät, että kotona on ollut ihmisseuraa ja ”virikkeitä”. Lili kun etenkin tuntuu reagoineen meikäläisen hormoneihin tms.; se seuraa kuin varjo perässä huoneesta toiseen ja lösähtää raskaasti huokaisten jalkoihin, kun johonkin asetun. Se on myös kesästä alkaen reagoinut omituisesti tiettyihin juttuihin. Esim. Simon pyörä, jota säilytetään parvekkeella, on yksi maailman jännittävimmistä jutuista, samoin pyörän pumppu.

Juoksua myös odotellaan molemmille lähiaikoina. Merkkejä on jo ilmassa: merkkailevat jatkuvasti ja tuoksuttelevat toisiaan normia enemmän.

Tällaista menoa siis meillä viime aikoina :)