Viikolla varsinaiset treenit oli aika vähissä mutta Rampen kanssa käytiin leikkimässä koulun pihalla parina iltana. Oikein hyvällä fiiliksellä leikkii nyt, narupallot on pop. Perjantaina käytiin toistamiseen juoksemassa. Viikon väsymys tuntui vauhdissa mutta juostua saatiin kuitenkin.

 

Eilen hakuilemassa Kalliosolantiellä. Nihkeä keli. Aste, pari plussaa ja jotain veden kaltaista vihmoi taivaalta. Tuulta sen verran, että radan oikealta puolelta ilma liikkui hyvin. Ja sitä lunta on vaan niin pirusti. Hyvän hien sain pintaan tallatessa, kun märkää ja painavaa lunta oli meikäläisen reiteen asti paikoitellen. Tallattiin neljä polkua, ja keskityttiin ilmaisutreeneihin.

 

Lili meidän koirista ensin hommiin. Sille ensin vasuriin (myötätuuleen) hajunhaku (tehtiin erillinen hajunhakupolku…). Linda taisi olla ukkona. Sitten oikealle valmis ukko ekaa kertaa. Hyvin upposi n. 50:iin mutta teki uparit ja tuli vauhdilla takaisin. Oltiin tallattu pieni laatikko ja Marjo oli sakaran päässä piilossa. Tokalla L sai paremmin Marjosta hajun ja paineli hangen poikki piilolle (ei siis polkua). Kolmas (Lena) samoin valmis oikealle, nyt upposi suoraan ukolle ongelmitta. Hyvä Lili!

 

Ramolle neljä ukkoa, ilmaisuihin keskityttiin senkin kanssa. Ensin Marjo (?) vasemmalle näkönä, taisi olla n. 25 haukkua. Toinen oikealle valmis ja suora palkka, olisko ollut Maria. Kolmas (Lena) ja neljäs (Linda) ukko lähtivät yhtä aikaa näkönä, käytin koiraa vähän poispäin ja eka lähetys oikealle. Hyvin upposi ja päivän paras ilmaisu, reilu 30. Neljäs samoin vauhdilla, siellä vain reilu 10. Oikein hyvä into tänään tekemisessä ja ilmaisut oikein toimivat.

 

Tänään Marin&Gerin kanssa lenkillä Äijänsuolla. Tai suolle ei menty, kun arveltiin sen olevan täynnä loskaa. Kolme narttua pissivät tunnin lenkin aikana ehkä tuommoisen 150 kertaa… Gerillä juoksu ja nuolla kahdella oletettavasti kohta myös. Lenkin jälkeen ilmaisut meidän molemmille. Lilille ensin kolme rullan tuontia eli palkka multa rullan tuomisesta. Jokaisella jäi vähän ihmettelemään Marin luokse ja annoin Tuo-käskyn. Vaihdettiin vähän paikkaa ja sitten kolme uutta. Nyt sujui jo paremmin, ei tarvinnut Tuo-apuja. Keskimmäisellä näyttö myös mukana. Ramolle neljä sarjaa. Eka taisi olla kolmisenkymmentä. Toka lähes 50, menin parivaljakon luo koiran haukkuessa, tosi vähän otti häikkää lähestymisestäni. Kolmas oli ylläri suorapalkka, neljäs reilu 20.